UUSIMMAT

Kuolema hyppää rattiin Darksiders 2:ssa

02.06.2011 10:00 | Miikka Lehtonen

Ei sinänsä ollut mikään ihme, että Darksiders tulee saamaan jatkoa. Alkuperäinen peli oli männävuoden suurimpia yllätyksiä niin arvostelu- kuin myyntimenestyksensä osalta ja olihan jatko-osasta puhuttu jo viime vuoden E3-messuilla. Kaikenlaista voi silti aina sattua, joten ainakin itse tein pienen ilon eleen, kun luin ensimmäiset tiedot tulevasta Darksiders 2 -pelistä.

Kukas muukaan kuin amerikkalainen Game Informer on saanut yksinoikeudella infoa Darksiders 2:n yksityiskohdista. Lehti ei vielä kerro kaikkea, mutta seuraavaa numeroaan mainostaessaan kuitenkin jotain. Tärkein tieto lienee se, että Sota on historiaa. Hänen tilallaan pelin pääsoassa nähdään Kuolema, joka näyttää ainakin kansikuvan perusteella 90-luvun sarjakuvista repäistyltä.

Enemmän luolastoja, enemmän NPC:itä ja ”syvällinen loottisysteemi” ovat kolme asiaa, jotka Game Informer mainitsee löytyvän Darksiders 2:sta. Enemmän pelistä tiedetään ensi viikolla, jolloin se on taatusti näytillä E3-messuilla koko pelikansan ihmeteltävänä.

Lähde: Game Informer

Lisää aiheesta

E3dome: Mainio Darksiders saa jatko-osan!

Darksiders (PS3, Xbox 360)

Vuoden peliyllätykset IGN:n mukaan

Toimituksen suosikkipelit: Petteri

Keskustelu

Kunnollista informaatiota jatko-osasta onkin jo odoteltu.
Hieman kyllä harmittaa, ettei Sodan tarina saa ainakaan vielä jatkoa, mutta ei tuo hahmonvaihdos juuri harmita, kunhan tarina jatkuu siitä mihin ykkösosa päättyi.

Muropaketin uusimmat