Uusimmat

Kuukauden odotetuimmat pelit ilmestyvät tänään – näyttävää räiskintää ja toimintaa tarjolla

Call of Duty: Modern Warfare 2

28.10.2022 12:00 Muropaketin toimitus

Call of Duty: Modern Warfare 2 on varmasti vuoden suurimpia pelejä, mutta samaan aikaan ilmestyvää Bayonetta 3:a on odotettu todella kauan.

Tänään 28. lokakuuta ilmestyvät varmuudella kuukauden odotetuimmat pelit, ja monelle varmasti koko vuoden odotetuimmat. Samaan aikaan päivänvalon näkevät nimittäin räiskintäjättiläinen Call of Duty: Modern Warfare 2 sekä odotettu toimintapeli Bayonetta 3.

Call of Duty: Modern Warfare 2 on suoraa jatkoa muutaman vuoden takaiselle Modern Warfaren uusintaversiolle, ja Bayonetta 3 puolestaan jatkaa PlatinumGamesin suosittua pelisarjaa, jonka edellisestä osasta on vierähtänyt jo kahdeksan vuotta.

Jälkimmäinen on myös saanut erittäin hyvän vastaanoton pelimediassa, kuten eilen kerroimme. Call of Dutyn arviot eivät vielä uutisen kirjoitushetkellä ole linjoilla, mutta alta voit lukea ensituntumamme Modern Warfare 2:n beta-testistä.

LUE MYÖS: Ensituntumat Call of Duty: Modern Warfare 2 on tuttua huttua hyvässä ja pahassa

Call of Duty: Modern Warfare 2 ilmestyy PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle. Bayonetta 3 puolestaan ilmestyy yksinoikeudella Nintendo Switchille.