UUSIMMAT

Kuule villin maan kutsu: Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands on ilmaiseksi pelattavana loppuviikon ajan

12.10.2017 21:13 | Muropaketin toimitus

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlandsin ilmainen peliviikko saattaa pelaajat paukkuraudat kuumina Bolivian maisemiin.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands on armeijateemainen avoimen maailman räiskintäpeli, joka on koko pelikampanjansa osalta suunniteltu pelattavaksi niin yksin kuin jopa neljän pelaajan kesken yhteistyötilassa. Siinä pelaajat saavat itse päättää miten ja millaisilla varusteilla erilaisia tehtäviä suoritetaan, sillä avoimessa pelimaailmassa piisaa eri kulkuneuvoja, aseita, varusteita ja taitoja. Peliä mainostetaan taktisena toimintapelinä, joka soveltuu niin suoraviivaiseen räiskimiseen kuin taktisempaan hiippailuunkin.

Pelissä on mukana äskettäin julkaistu Ghost War -pelitila, jossa kaksi neljän pelaajan tiimiä ottaa toisistaan mittaa PvP-moninpelissä. Valittavissa on 12 erilaista hahmoluokkaa sekä useita pelikarttoja.

Ghost War -pelitilaa luvataan laajennettavan ilmaisilla kartta-, hahmo- ja pelitilapäivityksillä lähikuukausien aikana. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands -kausikortin ostaneet saavat uusien hahmoluokkien osalta viikon etumatkan päästessään testaamaan materiaalia muita pelaajia aiemmin. Uudet hahmoluokat tulevat ostettavaksi pelin sisäisellä valuutalla lisäsisällön julkaisun aikana.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands on myynnissä sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Pelistä on sanottu, että kyseessä on Ubisoftin kunnianhimoisin peli, joka saattaa muut kaltaisensa häpeään.

Muropaketin uusimmat