UUSIMMAT

Kuva: Retroherkkuja nostalgian nälkään – Capcom julkaisee Mega Maneja vanhoilla kunnon NES- ja SNES-kaseteilla

04.05.2018 15:44 | Muropaketin toimitus

Capcom on yhteistyössä iam8bitin kanssa julkaisemassa Megan Man 2:n ja Mega Man X:n uudelleen Nintendon NES- ja SNES-pelikasetteina. Kasettien lisäksi myyntiin tulee muita keräilyesineitä.

Toukokuuta (englanniksi May) kutsutaan tietyissä retropelipiireissä Mega Mayksi joka on etenkin tänä vuonna osuvaa, koska Mega Man viettää 30-vuotisjuhlaa.

Juhlian kunniaksi Capcom on julkistanut nipun erilaisia kokoelmia jotka keräävät yhteen muita paketteja, kuten Mega Man Legacy Collection 1 ja 2 sekä Mega Man X Legacy Collection. Pelisarjaan on tulossa lisäksi uusi peli, Mega Man 11.

Näiden lisäksi Capcom ja iam8bit julkaisevat kaksi ikimuistoisinta peliä NES- ja SNES-pelikasetteina: Mega Man 2 ja Mega Man X. Näistä ensimmäistä pidetään sarjan parhaana pelinä, kun jälkimmäinen esitteli miten klassikkopeliä voi kehittää entistäkin paremmaksi.

NES- ja SNES-pelikasettien lisäksi luvassa on ensiluokkaiset käyttöohjeet, myyntipaketista löytyviä retroyllätyksiä sekä mahdollisuus voittaa pimeässä hehkuvia pelikasetteja.

Aivan halvaksi näiden pelikasettien hankkiminen ei tule, sillä niiden myyntihinta on 100 dollaria (reilut 80 euroa).