Kuvat: PlayStation 5 -ohjain laitettiin palasiksi, ja tältä se näyttää

28.09.2020 19:36 | Muropaketin toimitus

PlayStation 5 -ohjaimen sisuksia pääsee ihailemaan uusissa kuvissa.

Sony ei ole esitellyt, mitä PlayStation 5 -ohjain DualSensen sisältä löytyy, mutta nyt Impact Controller -niminen Instagram-käyttäjä on saanut ohjaimen käsiinsä, ja purkanut sen osiin.

PlayStation 5:n ohjain sisältää haptisen käyttöliittymän, joka antaa pelaajalle kosketukseen perustuvaa palautetta siitä, mitä pelimaailmassa kulloinkin tapahtuu. Eräänä esimerkkinä on käytetty mudassa ajavaa autoa. Bethesdan markkinoinnin varajohtaja Pete Hines on kertonut sosiaalisessa mediassa, että hän on kokeillut, millaiselta DualSense-ohjain tuntuu. Hines sanoi, että haptinen käyttöliittymä on hyvin vakuuttava, ja että se tulee toimimaan peleissä hyvin hienosti.

Hines lisäsi, että DualSense on niin mainio, että sen käyttäminen saa unohtamaan PlayStation 4 -ohjaimen välittömästi.

Lisäksi ohjaimesta löytyvä mikrofoni tehnee nettipelaamisesta aiempaa helpompaa niille pelaajille, jotka eivät omista pelikuulokkeita, ja poistaa monia nettipelejä riivaavan ongelman. DualSense osaa tunnistaa mikrofonin kautta tulevan äänen niin, että se poistaa turhan taustamelun. Näin ohjaimen kautta käyty keskustelu kuuluu selvästi, sillä monilla nettipelaajilla on tapana soittaa musiikkia pelaamisen taustalla.

Kuvista uutisoi Game Infinitus -sivusto.