Uusimmat

“Kuvittele, että edessäsi on tuhat kuollutta valasta” – näin Hideo Kojima ohjasi The Walking Dead -tähteä

31.10.2019 21:36 Muropaketin toimitus

The Walking Dead -sarjasta tuttu Norman Reedus on paljastanut, millaista oli työskennellä Death Stranding -kehittäjä Hideo Kojiman kanssa.

Death Stranding julkaistaan jo ensi viikolla, ja nyt pelissä esiintyvä Norman Reedus on paljastanut, millaista pelin tekeminen oli sen luojan Hideo Kojiman kanssa. Asiasta uutisoi Comicbook-sivusto.

Reedus kertoo, että hänen roolisuoritukset tehtiin Kalifornian lisäksi New Yorkissa. Kojima ja Reedus työskentelivät usein kahdestaan, välillä paikalla oli myös muita näyttelijöitä, kuten esimerkiksi Mads Mikkelsen ja Lea Seydoux.

The Walking Dead -tähti Reedus myöntää, että Kojima on suoranainen nero – ja valmis ottamaan vastaan ehdotuksia, toisin kuin useimmat elokuvaohjaajat.

“Usein ohjaajat eivät pidä näyttelijöiden tarjoamista ehdotuksista, kuinka kohtauksen voisi tehdä, mutta Kojiman kohdalla asia on aivan toisin. Teimme yhteistyötä, ja pallottelimme erilaisia ajatuksia, kuinka eri tilanteista saisi parempia”, Reedus kertoo.

Reedus työskenteli usein tyhjässä tilassa, jossa hänellä oli päällään pelkästään liiketunnistukseen tarvittavat varusteet. Kojima ohjasi Reedusta esimerkiksi niin, että hän pyysi näyttelijää kuvittelemaan näkevänsä edessään tuhat kuollutta valasta.

“Kojiman tapa ajatella on aivan eri tasolla kuin meidän muiden. Hänen kanssaan on hyvin hauska työskennellä, ja jos Kojima koskaan päättää tehdä elokuvan tai jotain muuta, haluan välittömästi olla siinä mukana.”

Death Stranding tulee saataville PlayStation 4:lle marraskuun 8. päivä. Muropaketin arvostelun voi lukea huomenna perjantaina 1.11. kello 9:01.