UUSIMMAT

Kyborgihiiri tuhoaa grieffaajan, ihmiskunnan ja hipit?

07.01.2010 10:00 | Tero Lehtiniemi

Tänään alkavat CES 2010 -messut tuovat tullessaan varmasti roppakaupalla mielenkiintoisia laitejulkistuksia. Pientä esimakua tulevasta saatiin tänään kun Mad Catz julkaisu uuden pelivekottimensa. Laite voisi ulkonäkönsä puolesta nousta vaikka ilmaan ja hävittää pari kaupunkia, mutta ilmeisesti kyseessä on kuitenkin pelihiiri. Mikä siitä sitten tekee niin hienon?

Jokaisen verkkopelaajan elämässä on varmasti tullut vastaan tilanne, jossa ylivoimaisen hyvä vastustaja tai ilkeämielinen grieffaaja on saanut hetkellisesti toivomaan, että kädessä olisi virtuaalipyssyn sijasta ihka oikea tuliluikku. Mad Catzin uusi kyborgihiiri ei kuitenkaan vielä täytä Pentti Peruspelaajan kainoa toivetta ”family dead”- tyylisestä kostoratkaisusta, vaan sen ominaisuuksien pääasiallinen tarkoitus on ilmeisesti estää tällaisen aggressiopuuskan syntyminen.

Miten Mad Catzin uutukainen tämän tekee, sitä tarina ei kerro. Hiiri tuskin assimiloi ihmistä täysin tai edes osittain, mutta firman edustajan mukaan kyseessä on mukavimman tuntuinen pelihiiri mitä on koskaan tehty. Tämä lienee parasta uskoa, hiiri nimittäin näyttää siltä että erimielisyystilanteessa se selviää voittajana.

Lue myös

Dragon Age Origins: Awakening saapuu maaliskuussa

EA sammuttaa joukon pelipalvelimia – taas

Duken ääninäyttelijä: Duke Nukem Forever yhä työn alla

Spock auttaa alkuun Star Trekissä