Uusimmat

Kypsynyt pelintekijä: Alpha Protocol olisi joutanut roskiin

01.06.2010 16:00 Jukka O. Kauppinen

Viime viikolla julkaistu toimintaroolipeli Alpha Protocol on saanut ristiriitaisen vastaanoton. Pelissä on eDomenkin testauksen mukaan paljon hyvää, mutta myös äärimmäisen ärsyttäviä ominaisuuksia. Jos erästä arvostelua kommentoineen henkilön väittämiin on uskominen, peliprojekti kuitenkin suuntasi päin prinkkalaa koko kehityksensä ajan.

Joystiq-sivuston arvostelua kommentoinut henkilö esittäytyi nimettömästi erääksi pelitiimin edustajaksi, joka oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen lopputulokseen.

”Peliin upotettiin valtavasti työtä. Mutta se oli kaikki täysin ohjaamatonta. Tai asioita, jotka olivat yksinkertaisesti typeriä. Pelin tuottaja kuvittelee olevansa maailmanhistorian suurin pelisuunnittelija, eikä hän kuunnellut oikeita suunnittelijoita tai kehittäjiä.”

”Sega puolestaan muutteli koko ajan pelin designia, eikä tiimillä ollut missään vaiheessa aikaa päättää mihin pelin ominaisuuksiin oikein keskityttäisiin.”

”Tämä peli olisi pitänyt heittää roskikseen jo aikaa sitten.”

Kovia sanoja. Lue koko raportti oheisen linkin takaa.

Lue juttu: Supposed Alpha Protocol Dev Says Game “Should Have Been Scrapped”

Lisää aiheesta

Alpha Protocol -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Kukapa ei olisi joskus halunnut olla salainen agentti? Nopeita autoja, tehokkaita aseita, viehättäviä vastakkaisen sukupuolen edustajia ja suuri tehtävä koko maailman pelastamiseksi. Ei ihan surkeaa materiaalia, mutta yllättäen aika harvoin peleissä nähtyä.

Tähän tulee nyt muutos, kun roolipeleistään tuttu Obsidian valmistautuu julkaisemaan Alpha Protocolin, pelin, joka yhdistelee 3rd person –räiskintää ja roolipelaamista. Samalla reseptillähän Mass Effectkin nousi tähtiin, mutta riittääkö Alpha Protocolissa samanlaista nostetta?

Lue myös

eDomen arvosteluviikko: FIFA, Infinite Space, Phantasy Star Zero, Settlers 7, Sin & Punishment

Huhupartio: seuraava Total War on Shogun 2?

Mass Effectiin moninpeli?

Sony: meidän on oltava innovaattoreita

Muropaketin uusimmat