Uusimmat

L.A. Noire oli liian iso Blu-raylle, tuloksena suuria leikkauksia

22.07.2011 12:30 Miikka Lehtonen

Team Bondin seitsemän vuotta työstetty L.A. Noire oli lopulta melkoinen rikoseepos, mutta läheltä piti, ettei peli ollut vielä eeppisempi. Tiimi kertoi brittilehdelle, että pelissä oli valmiina 11 muutakin keissiä ja peräti kaksi uraputken vaihetta, jotka kuitenkin leikattiin pois, jotta peli mahtui yhdelle Blu-ray-levylle.

Australialaisen Team Bondin toinen perustaja, Brendan McNamara, jakeli kommentteja PSM-lehden toimittajille ja kertoi pelin kivuliaista syntyvaiheista. Pelissä kun oli yhdessä vaiheessa paljon enemmän sisältöä, mutta sitten taloudelliset realiteetit yllättivät pelikehittäjän.

”Pelissä oli kaksi muutakin ”deskiä”: bunko ja burglary. Bunko tarkoittaa petosta ja murtovarkaudet olivat vain ryöstettyjä taloja ja muuta sellaista. Meillä oli 11 täyttä keissiä, jotka oli kirjoitettu ja osittain suunniteltukin, taidettakin oli tehty. Sitten kuitenkin tajusimme, että emme tulisi ikinä mahtumaan yhdelle Blu-raylle.”

”Siinä kohtaa rajoitus tuntui kovalta. Pelissä olisi mielestäni ollut parempi dramaattinen kaari, jos olisimme saaneet lisäjutut mukaan. Olisimme voineet paremmin esitellä pelaajalle erilaisia juttuja. Mutta yleisesti onnistuimme mielestäni aika hyvin.”

Eikä siinä vielä kaikki. Pelistä leikattiin myös ominaisuus, jossa juttujen tyriminen johti poliisipäällikön vihaiseen palautteeseen ja kunnon nakitukseen, kun pelaaja pakotettiin takaisin sinisiin jahtaamaan pikkurikollisia ennen kuin ura taas eteni. En ole ihan varma, miten hyvin tämä olisi peliin sopinut, joten ehkä osa leikkauksista oli myös positiivisia. Ja kenties ne muutkin jutut vielä nähdään, sillä Rockstar mainosti äskettäin, että L.A. Noiren tarina ei ole vielä ohi, vaan peliin tullaan saamaan jonkinlaista vielä ilmoittamatonta lisäsisältöä.

Lähde: CVG

Lue myös

Ghost of Moscow: Death to Spies – ensikosketuksessa kylmän sodan Hitman

Indie-roolipeli myi Steamissä viikossa enemmän kuin puolessatoista vuodessa konsolilla

Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS)

Puzzle Agent 2 (Mac, PC, iPad, iPhone)