Uusimmat

L.A. Noire tulee saamaan jatkoa

25.05.2011 09:56 Miikka Lehtonen

L.A. Noire on harvinaisen muikea seikkailupeli, pienoisista ongelmistaan huolimatta. Arvostelumenestys on ollut miltei yleismaailmallista ja muutkin ovat tykästyneet peliin. Ilahduttavasti näyttää vahvasti siltä, että peli on löytänyt yleisönsä ja täten ei tule jäämään sarjansa ainoaksi.

Rockstarin toimitusjohtaja Strauss Zelnick puheli firman sijoittajille tarkoitetussa tilaisuudessa firmansa tulevaisuudesta, johon L.A. Noire tuntuu kuuluvan kiinteästi. Syykin on selvä: peli on myynyt hyvin ja raha kelpaa aina.

”Meillä on täysi syy uskoa, että L.A. Noire tulee olemaan uusi, vahva pelisarja yhtiöllemme. Näemme pelisarjan tulevaisuudessa todella vahvana”, Zelnick selitti. Mies ei vielä julkistanut mitään jatko-osia, mutta tällaisten puheiden jälkeen se lienee vain ajan kysymys.

Pelin kehittänyt Team Bondi taas virittelee hillittömän upeaa kasvoanimaatio-tekniikkaansa kohti koko vartalon liikkeenvangitsemista. Tiimin edustajat totesivat myös aiemmin, että jos pelille tehtäisiin jatko-osa, sen kehitys sujuisi paljon nopeammin kuin ensimmäisen pelin kehitys, joka kesti massiiviset seitsemän vuotta. Lasketaan yhteen rahan himo ja kehityksen sujuvuus, tuloksena on jatko-osa.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

L.A. Noire vei alkujaan kuusi DVD:tä

Rockstar ja Sony kiistävät L.A. Noiren ja PS3-päivityksen ongelmat

PS3:n L.A Noire kaatuilee, mutta miten on Xbox 360:n laita?

L.A. Noiren PS3-versioon yksinoikeussisältöä

L.A. Noiressa pelattavaa vuorokaudeksi

Varo häpykarvoja L.A Noiressa!