Uusimmat

L.A. Noiren arvostelua päivitetty – skabaan lisäpalkintoja!

27.05.2011 15:30 Jukka O. Kauppinen

Toisistaan riippumattomina asioina, jotka on ehkä kuitenkin kätevää puffata yhtaikaa suurelle yleisölle kahden erillisen uutisen sijaan, kerrottakoon kahdesta mainiosta L.A. Noirea koskevasta asiasta.

Ensinnäkin pelin toissapäivänä julkaistuun arvosteluun on päivitetty Miikka Lehtoselta toinen mielipide.

Toisekseen pelin skabaan on saatu lisää palkintoja! Aiemmin tiesimme kertoa skabapalkinnoiksi L.A. Noire -pelin ja maapallosytkärin – mutta nyt pinoon on lisätty myös pelin paita. Ja saimmepa yhden palkintosetin kaveriksi toisenkin samanlaisen! Eli kahdelle voittajalle on tarjolla peli, sytkäri ja paita. Ei hullumpaa.

Ensin pykälä 1 eli lainaus mielipiteestä:

Minut peli vei mukanaan, ja miksipä ei olisi vienyt? Rakastan seikkailupelejä ja pidän kovasti poliisi-aiheisesta viihteestä. Kehuttu kasvoanimaatiosysteemi on juuri niin uskomattoman upea kuin kuvitella saattaa ja maailmakin tarpeeksi avoin: peli pysyy pääasiassa, mutta tarjoaa silti etsittävää ja pieniä sivutehtäviä moista haluaville. Tällainen Mafia II:nkin olisi pitänyt olla.

Ongelmat liittyvät harmittavasti juuri niihin keskusteluihin, jotka ovat tavallaan pelin keskeisin ja tärkein osa-alue. Syytkin ovat vanhat tutut, nimittäin Phoenix Wrightista. On jo lähtökohtaisesti vaikea arvailla, puhuuko kohde totta vai valehteleeko tämä, ainakin alun silmiään luimistelevien amatöörien vaihtuessa karskeihin ammattirikollisiin. Tämän vielä kestäisin, sillä huippuhienojen kasvoanimaatioiden kautta tehtävä elekielen lukeminen on hauskaa ja kiinnostavaa puuhaa.

Lue koko arvostelu: L.A Noire (PS3, Xbox 360)

Sitten pykälä 2, skabat:

L.A Noire -skabassa on nyt siis kaksi palkintopakettia, jotka sisältävät molemmat L.A. Noire -pelin, kultaisen maapallosytkärin sekä pelipaidan.

Osallistu kisaan täällä: Voita L.A. Noiren hengessä kultainen maapallosytkäri, paita ja peli

Lue  myös

Age of Conan muuttuu ilmaiseksi

Amiga Immortal 3 on tuplalevy täynnä hittejä

L.A Noire (PS3, Xbox 360)

Tänään huristellaan: arvostelussa kaksi- ja nelipyöräisiä kiitäjiä