Tämä lähes viiden tähden yhteistyöpeli sai tuen yhteisön kehittämille modeille

15.09.2021 16:13 | Muropaketin toimitus

Deep Rock Galactic on saanut tuen yhteisön kehittämille modeille. 

Muropaketin arvostelussa lähes viisi tähteä kerännyt Deep Rock Galactic oli yksi viime vuoden onnistuneimmista co-op-peleistä. Seikkailussa 1-4 pelaajan ohjaamat kääpiöt pääsevät keräämän mineraaleja, alieneiden munia ja vaikka mitä muita aarteita kaivosten syövereistä.

Pelistä löytyy jatkossa kolmen tasoisia modeja. Niiden jakelu tulee hoitumaan Mod.ion kautta, ja niihin pääsee käsiksi suoraan pelin sisältä uuden modding menun kautta.

Sandbox-tason modeja käyttävät pelaajat eivät saa lainkaan progressiota, vaan modeja varten täytyy perustaa erillinen tallennus. Modatuille palvelimille voi liittyä vain, mikäli pelaajalla on sama modi asennettuna. ”Approved for Progression”-tason modit puolestaan sallivat pelin sisäisen progression, mutta modeja käyttävät pelaajat eivät voi pelata yhdessä modaamattomien pelaajien kanssa.

Verified-tason modit ovat esimerkiksi käyttöliittymään tai saavutettavuuteen liittyviä parannuksia, jotka eivät vaikuta lainkaan progressioon. Näitä modeja käyttävät pelaajat eivät kärsi lainkaan rajoituksista. Tarkemmin uusiin modeihin voi tutustua Ghost Shipin blogipostauksen välityksellä.

LUE MYÖS: Arvostelu: Minecraftin ja Borderlandsin yhdistävä Deep Rock Galactic on yksi hiljaisen alkuvuoden parhaista peleistä