Langatonta Xbox 360 -kommunikointia MW3-hengessä

12.12.2012 19:00 | Miikka Lehtonen

Nyt tulee hyviä uutisia niin nimihirviöiden kuin vanhan raudankin ystäville! Juho pääsi testaamaan Modern Warfare 3:n kylkiäisenä julkaistua bluetooth-headsetiä, jolla on kyllä sellainen nimi, että sen kehittäjä pitäisi tältä istumalta raahata saunan taakse.

Tai ehkä näin on jo tehtykin? Onhan headset Modern Warfare 3:n tavoin jo vuoden vanha ja sittemmin vehje tuntuu kadonneen maan rakoon kauppojen valikoimista ja jopa Xbox.comista. Mutta A-Teamin tavoin… jos löydät sen, jos sinulla on siihen varaa… voit saada tästä hyvän headsetin.

Modern Warfare 3 näkyy itse asiassa vain vekottimen visuaalisessa ilmeessä. Pohjimmiltaan kyse on Microsoftin virallisesta Bluetooth-kuulokemikrofonista, joka on maalattu MW3-teemaa seuraillen. Lisäksi mukana tulee latauskoodeja MW3-henkisten avatar-varusteiden lunastamiseksi. Kaikki tämän artikkelin tekniset huomiot kelpaavatkin sellaisenaan myös Microsoftin vastaavaan tavalliseen Bluetooth-kuulokemikrofoniin.

Niin, ja se nimi? Call of Duty Modern Warfare 3 Xbox 360 Wireless Headset With Bluetooth. Ainakin se kertoo, mitä laatikossa on.

Lue koko arvostelu

Muropaketin uusimmat