Länkkärihumoristit pyytävät: äänestä suomipeli Greenlightiin!

27.04.2013 21:00 | Jukka O. Kauppinen

Suomalaista villin lännen seikkailua? Tottahan se on! Fester Mudd –pelitrilogian ensimmäinen osa on julkaistu erilaisissa latauspalveluissa, mutta yksi sulka puuttuu vielä digijakeluhatusta. Se kaikkein kirkkain. Steam.

Auta Prankin kavereita! Äänestä Festeriä Greenlightiin!

Lisätietoja: Fester Mudd Greenlight

Lisää aiheesta

Fester Mudd: Curse of the Gold Episode 1 (Android, iOS, Linux, Mac, PC)

Fester Mudd on tamperelaisen Paavo Härkösen ja Leisure Suit Larry -remaken parissa puuhailevan Replay Gamesin toimitusjohtaja Josh Mandelin yhteistyön hedelmä. Se on episodipohjainen, villiin länteen sijoittuva peli, jonka sankarina toimii nimikkohahmo Fester Mudd. Erakkona Martha-muulinsa kanssa elävä Fester saa eräänä kauniina päivänä kirjeen veljeltään. Veli kertoo löytäneensä massiivisen kulta-aarteen, ja pyytää Festeriä mukaan sitä hakemaan. Tapaamispaikaksi hän ehdottaa Loamsmouthin pikkukaupunkia, jonne Fester ahneuksissaan lähtee, Martha mukanaan.

Fester Mudd –haastattelu: suomalaista villin lännen komediaa

Prank Entertainmentin Paavo Härkönen ja Seppo Santapukki, kaksi miestä pelin takaa, vierailivat Domen tukikohdassa kertomassa pelistä. Tai tarkalleen ottaen kolmiosaisen pelin ensimmäisestä osasta. Mistä on kyse, miksi ja miten?