UUSIMMAT

Lantatraktori ajaa ensi vuonna myös tehokonsoleille

27.07.2012 15:50 | Juho Anttila

Farming Simulator 2013 traktori

Oletko pienestä saakka tahtonut ajaa traktorilla? Etkö omista pelikelpoista PC-konetta, jolla lääkitä puutetta eurosimulaattoreiden lippulaivan, Farming Simulatorin avulla? Huoli pois, pian tämä onnistuu myös konsoleilla.

Sveitsiläisen GIANTS Softwaren Farming Simulator -sarja on näennäisestä tylsyydestään huolimatta kerännyt vankan fanijoukon. Kuten itsekin Farming Simulator 2011:n arvostelussa mainitsin, kyse on zenimäisen meditatiivisesta viihteestä, joka löytää kosketuspintaa ihmisen perustarpeista.

Kyse ei ole suinkaan sanahelinästä, sillä Farming Simulator 2011 on myynyt yli 500 000 kappaletta pelkästään Ranskassa ja Saksassa. Nyt monien odottama jatko-osa on aivan nurkan takana ja mikä parasta, peli tullaan julkaisemaan myös konsoleilla.

PC-pelaajat saavat iskeä näppinsä uusiin työkoneisiin, eläimiin ja viljalajikkeisiin jo tämän vuoden marraskuussa. Xbox 360 – ja PlayStation 3 -pelaajille maanviljelyn salat aukeavat sen sijaan vuoden 2013 ensimmäisen neljänneksen aikana. Muistakaa: tosimies ei pelkää upottaa käsiään multaan.

3DS:lle Farming Simulator jo löytyy. Pelin demon voi ladata ilmaiseksi 3DS:n latauskaupasta ja Domen toimitus suosittelee lämpimästä sen noukkimista. Kolmiulotteista maanviljelyä, wohoo!

Lisätietoja: http://www.farming-simulator.com/about.php?lang=en

Lisää aiheesta

Farming Simulator 2011 (PC)

Onko sinussa ainesta huippukirurgiksi testaa leikkaustaitosi Surgery Simulator -pelissä

Saksalainen palomies on simulaatiosankari

Lue myös

Theathrhythm Final Fantasy (3DS)

The Secret World: respecin tarpeessa

Zyngan kurssi lähti syöksyyn

Volgarr-viikinki haluaa kirveesi ja rahasi

Keskustelu

taitaa olla jotain samaa rauhoittavuutta kuin ruohotrimmerissä…periaatteessa puurtamista mutta aivot lepää

Ennenkä joku vitsiniekka huomauttaa tehokonsoli-sanan käytöstä, niin muistutan, ettei PC oo mikää konsoli!

Lähipäivinä ja -vuosina pitää tehdä niin ankarasti rehua, etten kyllä viittisi pelata tätä omalla Sonyn tehokonsolillani =D .

Muropaketin uusimmat