Uusimmat

LanTrek 2014 järjestetään tammikuussa

22.11.2013 12:21 Jukka O. Kauppinen

Suomen suurin pelaamiseen keskittynyt verkkopelitapahtuma LanTrek järjestetään Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa 10–12.1.2014. Tapahtumaan rakennetaan yli 1000 kone- ja konsolipaikkaa, ja lisäksi paikalta löytyy useita ständi- ja esittelypisteitä.

Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös kävijänä ilman omaa konetta. Konepaikattomia kävijöitä on ajateltu turnausten lisäksi erityisesti tapahtuman peliluolassa, jossa on vapaasti käytettävissä olevia pelikoneita eri vuosikymmeniltä.

Pelailun lisäksi viikonloppuna järjestetään huipputason peliturnauksia, joissa jaetaan palkintoja yli 14 000 euron edestä.

Konsoleilla kilpaillaan peleissä Call of Duty: 4, Halo: 3, Tekken Tag Tournament 2, NHL 2014, FIFA 2014 ja Super smash bros. Brawl peleissä.

Professional -turnaukset (NON-BYOC) järjestetään peleissä League of Legends, StarCraft 2 ja Counter-Strike: Global offensive.

Amateur (BYOC) -turnaukset järjestetään peleissä StarCraft 2, League of Legends, Dota 2 ja Counter-Strike: Global Offensive.

Lippujen ennakkomyynti on käynnissä ja jatkuu 8.1.2014 asti, tai niin kauan kunnes paikkoja riittää. Tämän jälkeen kävijäliput ja jäljellä olevat paikkaliput on mahdollista ostaa myös paikanpäältä.

Lisätietoja: www.lantrek.org

Kuva: Lauri Ellilä / Lantrek

Lisää aiheesta

Blizzard-juhlii Kanadassa ja Ruotsissa – BlizzCon ja Dreamhack 

Kerran kuussa kamppaillaan – taistelupelaajien piirit ovat pienet mutta energiset 

Näin Ruotsissa – tietokonepelit rinnastetaan flippereihin 

Ruotsi pisti lanit verolle – tuhansien eurojen lisäkulut järjestäjille