Uusimmat

Lantrek puhkuu ensi viikolla elämisen makua – luvassa lani- ja eSports-juhla, retroa unohtamatta

29.04.2016 14:30 Jukka O. Kauppinen

Joka vuosi järjestettävä LanTrek-lanittelujuhla aukaisee ovensa taas ensi viikolla. Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa järjestettävä pelaamisen juhla sai alkunsa vuonna 2001 Ylöjärven lukiossa, ja 20 kaveruksen pelibileet ovat kasvaneet jo lähemmäs parintuhannen ihmisen mahtavaksi tapahtumaksi.

Tänä vuonna Lantrekistä löytyy tilaa noin 1100 konepaikan verran ja ohjelmassa on niin hupi- kuin ammattilaispeliturnauksia muun muassa peleissä Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone, League of Legends, Dota 2, NHL 2016, Street Fighter V ja Super Smash Bros. Kävijät voivat myös osallistua taidekilpailuun, jossa täytyy tehdä kuvateos annetusta aiheesta.

Retropelienkin ystäviä lämmitellään, sillä tapahtumassa on ihan oma peliluolansa täynnä klassisia 1980-luvun kolikkopelejä. Lautapelien ystävät voivat puolestaan nauttia kattavasta valikoimasta hyviä seura- ja lautapelejä.

Lantrekin konepaikkalippu maksaa 59-69 euroa ja tavallinen kävijälippu 15 euroa. Professional-tason turnausliput maksavat 40-50 euroa.

Lisätietoja: https://www.lantrek.org

Kuva: Jani-Matti Pulkkanen / Lantrek