Lätkää kaukalon laidalta nähtynä – ennakossa puolisuomalainen Eastside Hockey Manager

04.05.2015 11:16 | Jukka O. Kauppinen

Matti Leinonen suuntasi lätkäkaukaloiden ääreen. Mutta vain ääreen, ei kentälle. Risto ”Riz” Remes näet teki aikoinaan hienon lätkästrategian, joka sittemmin hyllytettiin – ja nyt palautettiin taas henkiin!

Voitto ei tule helposti. Jos ottaa täyden hallinnan joukkueen taktiikoista ja seuraa otteluiden simuloinnit,täytyy taktiikoita ja ketjuja muokata tilanteiden mukaan. Tappioasemassa lisätään tyyppeihin hiemankierroksia, johtoasemassa taas vähennetään riskinottoa ja puolustetaan hieman tiukemmin. Jos kiekkolöytyy liian monta kertaa maalin perältä, pitänee miettiä uudemman kerran ketä sinne laittaa jäähyätappamaan. Halutessaan voi kysyä koutsilta neuvoa ketjujen koostumukseen tai antaa valmentajan hoitaaitse ottelut. Omalla kohdallani tulosta syntyi onneksi alusta alkaen.

Fanit tai joukkueen johtoporras eivät katsele hyvällä huonoa tulosta. Ensin fanit osoittavat mieltäänkeskustelufoorumeilla, minkä jälkeen herra isoherrat vihjailevat, jotta kurssi voisi kääntyä voitokkaaksi taiseuraava suunta on työvoimatoimisto.

Lue koko ennakko: Eastside Hockey Manager –ennakko (PC)

Lisää aiheesta

Eastside Hockey Manager 2005 (pc) 

Eastside Hockey Managerit kuopattiin – suomalaispelin tähdenlento 

Football Manager 2013 (Mac, PC)

Football Manager 2015 (Linux, Mac, PC) 

Itsenäisyyspäivän pelipoimintoja: Risto teki lätkästä kunnon urheilua 

Sports Interactive ei istu vaihtoaitiossa