Uusimmat

Lautapelipäivät Helsingissä

31.10.2006 16:29 Jukka O. Kauppinen

Suomen lautapeliseura järjestää Helsingissä 3-5.11. pelitapahtuman, jossa osallistujat voivat tulla tutustumaan ja pelaamaan erilaisia lautapelejä. Tarjolla on myös erilaisia ohjelmanumeroja ja tietokilpailukin.

Tapahtuman teema on lauta- ja korttipelien pelaaminen, mutta pääosin pelaaminen keskittyy ns. saksalaistyyppisiin peleihin.

Tapahtuman pääasiallisin ohjelma on vapaa pelaaminen, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että tapahtumassa on tarjolla pelejä, joita osallistujat voivat lainata ja pelata keskenään. Vapaa pelaaminen sitä, että pelisessio yleensä muodostetaan sovelletussa epäjärjestyksessä. Mikäli haluat pelata jotain, niin voit joko ehdottaa ympärillä orpona haahuileville jotain peliä tai mikä helpompaa – ilmoittautua johonkin peliin, kun joku kyselee vapaaehtoisia.

Tapahtuman aktiiveja voi aina kysyä opettamaan pelin sääntöjä. Yleisesti ottaen aktiivit ovat pelanneet kohtuullisen laaja-alaisesti eri pelejä ja vaikka eivät osaisikaan kyseistä peliä, niin vähintään osaavat nakittaa muita viattomia uhreja hommaan. Aktiivin tunnistaa rintapielessä olevasta laatasta ja käytännössä samalla voi myös tutustua seuran hallituksen jäsenien pärstäkertoimeen.

Lisätietoja tapahtumasta ja aikataulut:http://www.lautapeliseura.fi/index.php?id=87