Uusimmat

League of Legends joutui hakkereiden uhriksi

11.06.2012 12:00 Tero Lehtiniemi

Monet tunnetut ja kovan profiilin nettipelikehittäjät ovat viime aikoina joutuneet hakkerihyökkäysten uhriksi. Nyt tähän epäonnisten joukkoon on joutunut myös suosittua League of Legendsiä pyörittävä Riot Games.

League of Legendsissä tilin omistavat, Domen toimitus mukaan lukien, saivat viikonlopun aikana Riotilta sähköpostin jossa ilmoitettiin että osa pelaajien tunnuksista oli jäänyt hakkereiden haaviin. Vaikka salasanat olivatkin kryptattuja, firman analyysin mukaan osa näistä oli niin yksinkertaisia että ne olisi helppo onkia selville. Kryptattujen salasanojen lisäksi hakkereille ajautui käyttäjien sähköpostiosoitteita ja syntymä-aikoja. Maksutiedot sentään pysyivät turvassa.

Firma kehoittaakin kaikkia pelaajia vaihtamaan salasanansa ja olemaan jatkossa äärimmäisen tarkkana sähköpostien kanssa. Riotin itsensä lähettämässä varoitussähköpostissa esimerkiksi ei ole suoria linkkejä millekään sivulle, vaan kehoitus siirtyä omatoimisesti pelin kotisivuille ja vaihtaa salasana sieltä. Mikäli saatte linkkejä sisältäviä viestejä, olkaa äärimmäisen varovaisia.

Alla esimerkki aidosta viestistä, josta linkit puuttuvat.

Lisää aiheesta

League of Legends (PC)

Lue myös

E3 2012 päivästä päivään (osa 4)

E3Dome: Hello commander, in response to alien threat….

Suomalaiset pelit silloin ja nyt -näyttely esittelee suomalaista pelihistoriaa liki sadan vuoden ajalta

Voita upeat Tritton Primer -pelikuulokkeet – ja PS Vita, Prometheus ja…

Muropaketin uusimmat