Uusimmat

League of Legendsin uuden kosmeettisen kokoelman hinta on nyrjäyttänyt pelaajien silmät

Kuva: © Riot Games

29.05.2024 13:20 Muropaketin toimitus

Riot Games pyytää uudesta League of Legends -bundlesta törkyhintoja.

League of Legends -pelaajat ovat ihmetelleet pelin uutta bundlea, jonka kalleimmasta versiosta saa maksaa miltei 450 dollaria.

Uusi paketti on tehty League of Legends -kilpapelaaja Lee ”Faker” Sang-hyeokin kunniaksi ja sisältää kolme eri hintaista Ahri Collection -pakettia, uutisoi IGN. Näistä edullisinta myydään noin 40 dollarin hintaan, mutta kallein Signature-versio maksaa huikeat 450 dollaria. Näiden väliin jäävä Immortalized Legend -versiostakin saa pulittaa 250 dollaria.

Paketti sisältää Hall of Legends -passin, Takedown Counter -tauntin, ikonin, emoten, bannerin ja uniikin Ahri-skinin. Asteen kalliimmassa versiossa on lisäksi eksklusiivisia skinimuutoksia, lopetusliikkeitä ja Immortalized Ahri -skini, ja 450 dollarilla näiden päälle saa lisäksi Final Boss Faker -tittelin, Faker-teemaisen lopetusliikkeen, eksklusiiviset reunat, bannerin sekä sata kausipassin tasoa.

Fanit ovat kuitenkin ihmetelleet bundlen hintaa ja hämmästelleet, ettei kalliimmissakaan paketeissa ole minkäänlaista fyysistä patsasta, jonka voisi odottaa tämän hintaiselta tuotteelta.

Ahri-kokoelma saapuu myyntiin 12- kesäkuuta ja on tarjolla 8. heinäkuuta saakka.