UUSIMMAT

Left 4 Dead 2 Macille ja huimaan alennusmyyntiin

06.10.2010 09:58 | Miikka Lehtonen

Tätä hetkeä on moni odottanut: Left 4 Dead 2 on julkaistu myös ompuille! Moni odotti pelin Mac-versiota julkaistavaksi jo Steamin omppuversion kyljessä, mutta toisin kävi. Nyt pitkä viilailu on kuitenkin saatu päätökseen ja tapahtumaa juhlistetaan uuden DLC:n ohella myös reippaalla alennusmyynnillä.

Left 4 Dead 2 on mitä erinomaisin co-op-peli ja nyt onkin oiva aika kaivaa se taas naftaliinista, sillä Mac-version ohella peli sai myös uutta DLC:tä. The Sacrifice tapahtuu ennen pelin edellisen DLC:n, The Passingin, raflaavia hetkiä. Silloinhan näimme, että yksi alkuperäisen Left 4 Deadin selviytyjistä oli menettänyt henkensä. Mutta miten ja miksi? Se selviää nyt!

Ei siinä vielä kaikki, sillä omppuversion ja uuden DLC:n kunniaksi Left 4 Dead 2 on myös roimassa alennusmyynnissä ja irtoaa ainakin vielä tällä hetkellä 6,79 eurolla. Koska kyseessä on SteamPlay-peli, samaan hintaan saa pelin PC- ja Mac-versiot, jotka ovat myös keskenään yhteensopivat. Näin pelaaminen onnistuu ristiin alustojen välillä.

Linkki: Left 4 Dead 2 Steamissa

Lisää aiheesta

Left 4 Dead 2 -DLC julkaistaan tänään, PC:llä vieläpä ilmaiseksi

Left 4 Dead 2 (PC, Xbox 360)

Left 4 Dead 2 -boikotti päättyi, voit taas hengittää

Lue myös

N3II: Ninety-Nine Nights (Xbox 360)

Android Market aukesi kunnolla myös Suomessa

Arvostelu: Civilization 5 (PC)

Keskustelu

Valve on kyllä paras.. Oli kyllä pakkohankinta tuo L4D2 tuohon hintaan :)

Muropaketin uusimmat