Uusimmat

Legendaarinen King of Dragon Pass saa entistä ehomman Steam-version!

24.07.2015 14:30 Miikka Lehtonen

King of Dragon Pass on aika harvinaislaatuinen peli. Se yhdistelee strategiaa ja tarinankerrontaa todella tiukaksi paketiksi. Originaalista pelistä on jo toista vuosikymmentä aikaa, joten viime aikoina ollaan menty lähinnä mobiiliversion parissa. Mutta nyt! Nyt tulossa on uudistettu ja entistä ehompi PC-versio!

King of Dragon Pass muodostui yllättäen pari vuotta sitten melkoiseksi mobiilihitiksi, kun toistakymmentä vuotta vanhan PC-strategian mobiilikäännös löysi ihan uuden yleisön. Itse en ole yllättynyt, sillä King of Dragon Pass on vähän kuin Crusader Kings II:n vuoropohjainen edeltäjä. Siinä johdetaan pientä kylää strategian, roolipelin ja ajoittain hieman seikkailupelinkin sekoitelmana.

Mobiilipeli lisäsi peliin kaikenlaisia uusia ja kivoja juttuja, joista PC-miehet saattoivat vain uneksia. Originaalipeliin kun ei oikein uutta sisältöä saanut enää tungettua. Niinpä kehittäjät tekivät pelin kokonaan uusiksi ja tunkevat siihen mukavasti uutta sisältöä. Tämä entistä ehompi ja huisimpi versio julkaistaan 28.7. Steamissa, jolloin kannattaa olla kuulolla. Kyseessä kun on oikeasti legendan arvonimensä ansainnut peli.

Lähde: King of Dragon Pass