UUSIMMAT

Legendaarinen Rob Hubbard sävelsi uuden biisin — ja tässä se on!

20.01.2014 18:00 | Miikka Lehtonen

Jos lähdetään puhumaan legendaarisista pelisäveltäjistä, niin Uematsut ja muut saavat jäädä tien pieleen odottamaan vuoroaan, sillä on vain yksi todellinen legendojen legenda: Rob Hubbard. Mies, joka sovitti lapsuutemme musiikit. Ja nyt mieheltä on tullut uusi kappale.

Rob Hubbard tehtaili musiikit niin moniin C64-peleihin, ettei niitä oikein voi edes lähteä listailemaan. Commando, Monty on the Run, One Man and his Droid, IK+, Skate or Die! ja niin monia ja lukemattomia muita. Ihan pariin vuoteen mieheltä ei sitten ollakaan uusia sävellyksiä saatu. Mutta nyt saatiin. Tuoreen C64-demon myötä.

Himmentäkää valot, sulkekaa silmänne ja nauttikaa.

Lisää aiheesta

Muistatko kun Rob Hubbard Suomessa kävi? Et? Ei haittaa, Toni muistaa!

Jumpe! Rob Hubbardin alkuperäisiä nuotituksia

SIDin kuninkaan paluu

Kuuntele Rob Hubbardin hittibiisejä – ajalta ennen kuin niistä tuli SIDejä!

Keskustelu

Kyllä sitä hyvää musaa tehdään vielä nykypäivänäkin, vaikka sitä ei peleihin tungetakaan.

Mikäli tämä iski, niin suosittelen tutustumaan: http://8bc.org/

:-)

Tuli heti hyvälle tuulelle kun alkoi kuunnella tätä biisiä… Hitto että sitä onkaan wanha, kun alkaa noltalgoida tälläisestä esihistoriallisesta tavasta vääntää muzakkia…

Olihan siellä muitakin legendoja (Galway, Jeroen Tel, Whittaker, Hülsbeck…), mutta minulle Hubbard on ykkönen… Vaikka en edes omistanut koskaan kuuslankkua ;)
Aina ei ollut peleilläkään niin väliä, kun vain oli kunnon musiikit! Nyt on sinfoniaorkesteria sun muuta, mutta ei vaan yhtä hyviä biisejä… Aina ei enemmän ole parempaa…

Oi niitä aikoja.
Melkein tuli mieli kaivella C64 esiin ja pelata jokunen peli.

Muropaketin uusimmat