Lego-Bilbo marssii Yksinäiselle vuorelle ensi vuonna

26.11.2013 12:00 | Juho Anttila

Viime päivinä verkossa on kiertänyt huhuja siitä, että TT Gamesin mitä mainioimmat Lego-pelit jatkuisivat ensi vuonna J.R.R. Tolkienin Hobitin maisemissa. Huhut ovat vähemmän yllättäen nyt myös osoittautuneet paikkansapitäviksi. Bilbo kumppaneineen matkustaa legoisalle vuorelle ensi vuonna.

Lego The Hobbit versioi ja parodioi Peter Jacksonin Hobitti-trilogian kahta ensimmäistä osaa. Mukaan on siis mahdutettu ne elokuvat, jotka kattavat ainakin valtaosan Tolkienin alkuperäisestä tarinasta. Mukana matkassa ovat toki kaikki elokuvan tärkeimmät hahmot, legoistettuna ja kukin omilla erikoiskyvyillään varustettuna.

Lego-pelien ystäville uutiset ovat toki hyviä, olihan Lego Lord of the Rings jo yksi parhaista Lego-peleistä ikinä. Lego The Hobbit tullaan julkaisemaan käytännössä kaikille kuviteltavissa oleville nykyalustoille. Tarkempaa julkaisupäivää ei vielä ole ilmoitettu, mutta koska toinen Hobitti-elokuva saa ensi-iltansa jo tämän vuoden puolella, lienee perusteltua ainakin toivoa, että myös peliversion pariin päästään suhteellisen pian.

Lähde: Polygon

Lisää aiheesta

Pienistä asioista rakentui loistava Sormusten herra -seikkailu

Sormusten herran palikkaversio ilmestyi Hobitti-hypen keskelle

Viimeinen Lego Harry Potter on sarjan paras peli – lue arvostelu!