Uusimmat

Leisure Suit Larry kohtaa Wiin

22.12.2006 17:00 Jukka O. Kauppinen

Kyllä Sierralla osataan haistaa mistä tuuli puhaltaa. Wii on nyt niin kova juttu, että Sierra-pelitalo päätti tehdä tyystin uuden Leisure Suit Larry –pelin, jota tietysti ohjataan Wiin langattomalla ohjaimella. Tyttöjen vikittely saa näin aivan uudenlaista fiilinkiä.

Leisure Suit Larry: Upstanding Citizen vaikuttaa jatkavan taannoisen Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude –pelin linjalla. Eli tarjolla on tissejä ja navanalushuumoria, vanhojen Larry-seikkailujen sarkastisen huumorin sijaan.

Upstanding Citizenissä Wiin kauko-ohjainta hyödynnetään, mihinkäs muuhun, tyttöjen vikittelyn jalossa taidossa. Nyt pelaajien ei tarvitse vispata padin sauvoja saadakseen mimmit lämpenemään, homma hoituu kaken heiluttelulla. Kutitetaan vähän leuan alta, läpsäistään leikkisästi, kyllä se siitä. Pelaajan täytyy pitää typykät lämpiminä ja kiinnostuneina, muuten treffikumppani saattaa vaikkapa nukahtaa sohvalle kesken mukavan iltatuokion. Tai häipyä. Mutta jos he tykkäävät tarpeeksi, niin pelajaan libido kasvaa ja tytöt tykkää.

Kuten Magna Cum Laudestakin todettiin, ”huumori osuu harvoin ja silloinkin navan alapuolelle. Tunnelma on lainattu nykyteinikomedioista, joille mikään ei ole pyhää. Siinä missä Larry Laffer paini kolmenkympin kriisin parissa hienovaraisemmin, sisarenpoika kippaa viinaa ja piereskelee käskystä.” Sama linjaa jatkuu nytkin.

Niin. Ja jotta totuus tulisi ilmi, kysehän on BBspotin satiirista. Ei oikeasta pelistä. Mutta hyvin osuu satiiri kohdalleen. On liiankin helppoa kuvitella miten vanhoja pelisarjoja voidaan kierrättää uudestaan, jos niistä otetaan vain halutut palaset. Vaikea kuvitella, että moni pelaaja olisi lopultakaan suuremmin nauttinut Magna Cun Laudesta. Jospa joku vielä tekisi sen aivan oikean, kunnollisen Larry-seikkailun.

Näin eDomen perjantaihämärissä tällä kertaa.

Ja oikein hyvät joulut.

Millaisen uuden Larry-pelin näkisit mieluiten?

Katso tilanne vastaamatta