Leisure Suit Larry on tuorein Kickstarter-keräyksen kohde

03.04.2012 10:16 | Miikka Lehtonen

Kickstarter-mania alkaa hiljalleen karata käsistä. Pelitiimi toisensa jälkeen näkee crowdfundingissa oikotiensä onneen ja säntää käsi ojossa riviin. Tuoreimmat jonottajat ovat aseistautuneet Leisure Suit Larry -lisenssillä ja Al Lowen nimellä. Vieläkö kukkarossasi riittää rahaa?

Minulle tuntemattoman Replay Gamesin ”Make Leisure Suit Larry Come Again” -projekti kerää 500 000 taalaa Leisure Suit Larry in the Land of Lounge Lizards -pelin, eli sen ensimmäisen Larry-seikkailun, uudelleenlämmittelyyn. Lisenssi on ostettu Sierralta, tai oikeammin siltä firmalta, joka aikanaan osti sen Sierran kuolinpesästä. Lisäksi Larryn isänä ja Domen kaverina tunnettu Al Lowe on tiettävästi mukana projektissa. Nämä olivat hyvät uutiset.

Huonolla puolella tähtäimessä ei suinkaan ole parserivetoinen pelikokemus, vaan modernimpi viritelmä. Vieläpä sellainen, joka on optimoitu ”moderneja kosketusnäyttöjä” (eli kännyköitä ja tabletteja) varten. Mutta hieman oudosti alkuvaiheessa tähtäimessä on vain PC-versio ja tableteille suunnataan vasta, jos budjetti ylittyy. Onko PC-miesten kohtalona siis pelailla Larryä kömpelöllä käyttöliittymällä, joka ei ota hiirestä ja suuresta näytöstä kaikkea irti? Toivottavasti ei.

Tässä Tim Scha… Al Lowe, jolla on asiaa:

 

Osallistu siis jos haluat että Larry tulee taas. Tosin näyttää siltä, että tällä rahan kilisemisvauhdilla Larryltä lentää taas kohta, lahjoitit tai et.

Linkki: Kickstarter

Lue myös

F2P-mies ennustaa: Skyrimistäkin ilmaisversio

Hardcore-räiskintäpeli Takedown keräsi sittenkin Kickstarter-rahansa

Osallistu Ghost Recon Onlinen betaan

WWE ’12 (PS3, Xbox 360)

Muropaketin uusimmat