UUSIMMAT

Life is Strangen ja Vampyrin tekijöiden uuden pelin traileri saattaa psykologisen jännityksen lähteille

08.06.2018 20:14 | Muropaketin toimitus

Bandai Namco Entertainment on ilmoittanut julkaisevansa Life is Strangen ja Vampyrin tekijöiden uusimman pelin, joka vie syvälle psykologiseen jännitykseen.

DONTNOD Entertainment on parhaillaan työstämässä uutta tarinapohjaista seikkailupeliä. Twin Mirror on Vampyrin ja Life is Strangen tekijöiden tuleva tuotos ja sen sanotaan sukeltavan psykologisen jännityksen synkkiin vesiin.

Totuus, kaksijakoisuus ja vastakohdat ovat Twin Mirrorin ytimessä.

Tarina alkaa West Virginian osavaltiossa sijaitsevassa Basswoodin kaupungissa, johon päähenkilö Sam on saapunut parhaan kaverinsa hautajaisiin. Samilla ei pyyhi hyvin, sillä häntä painaa raskas eroprosessi eikä tätä muutenkaan kiinnosta olla tekemisissä entisten ystäviensä kanssa vahassa kotikaupungissaan.

Asiat muuttuvat entistäkin nihkeämmäksi, kun Sam herää hotellihuoneestaan verisen paidan kanssa ilman minkäänlaista muistikuvaa illan tapahtumista.

Twin Mirror on psykologinen trilleri, jossa pelaaja pääsee tutkimaan Samin muistoja, valintoja ja ihmissuhteita. Nämä kaikki määrittelevät mitä Samille tulee tarinassa käymään.

Twin Mirror tullaan julkaisemaan PlayStation 4:lle ensi vuoden puolella.