Uusimmat

Liisa palasi Ihmemaahan – uusi Alice julkaistiin

16.06.2011 10:44 Jukka O. Kauppinen

Spicy Horse -studion luoma  uusi Alice-seikkailu on julkaistu tänään. Alice: Madness Returns on fantasiaseikkailu, jossa ennen niin viaton ja ihastuttava Liisa matkaa painajaismaisessa Ihmemaassa, parhaana ystävänään iso veitsi. Verinen veitsi.

Alice: Madness Returns -pelissä Alice vapautetaan Rutledgen mielisairaalasta, mutta painajaismaiset hallusinaatiot eivät jätä häntä rauhaan ja sekoittavat todellisuuden ja kuvitelman rajaa. Alice etsii pelastusta tuskaan, mutta ei kykene ratkaisemaan outojen muistojen, unien ja visioiden tuomia pelottavia kuvia.

Niinpä Alice etsii ahdistukseensa helpotusta Ihmemaasta. Mutta Ihmemaa on muuttunut hänen poissa ollessaan. Jotain on mennyt pahasti pieleen ja nyt suuri pahuus on valloittanut ennen niin kauniin ja ihanan pakopaikan.

“Spicy Horse tuo ylpeänä pelaajat takaisin tähän kauniiseen, mutta tummanpuhuvaan maailmaan”, kertoo American McGee, Spicy Horse Gamesin perustaja ja luova johtaja.

”Tiimi on tehnyt huikeaa työtä varmistaakseen että sekä pelisarjan fanit että uudeet pelaajat suorastaan imaistaan alas jäniksenkoloon pelin mahtavan tarinan ja upeiden graffojen myötä.”

Alice: Madness Returns –pelin Xbox 360 ja PlayStation 3 –konsolille ostavat saavat pelin mukana kertakäyttöisen Online Pass -koodin, jolla voi ladata myös klassikoksi nousseen American McGee’s Alice -pelin.

Alicen PC-version EA:n Origin-palvelusta ostavat saavat samoin American McGee’s Alice –pelin kaupan päälle.

Peliin julkaistaan myös kaikenlaista DLC-lisuketta, kuten ladattavia aseita ja mekkoja. Mekkoset eivät ole kuitenkaan pelkkää silmäniloa, vaan niillä on erilaisia sivuvaikutuksia. Esimerkiksi Flesh Dress aiheuttaa hysteriaa Liisan ympärillä, Matt Hatter Dress saa pelaajan pudottamaan hampaita terveyspisteiden sijaan ja Chess Dress tuplaa kaikkien aseiden tekemät vauriot.

Lisätietoja: http://AliceMadnessReturns.com

Lisää aiheesta

Liisa American McGeen Ihmemaassa – uudet kuvat

Alice: Madness – American McGee palaa ihmemaahan

Wiikon wanha: American McGee’s Alice

Se kaikkien aikojen hämmentävin, pelottavin ja huimin Liisa-tulkinta ei kuitenkaan ole uusin elokuva. Ehei. Sen pokaalin vie kevyesti vuonna 2000 julkaistu PC-peli American McGee’s Alice.

Lue myös

Child of Eden (PS3, Xbox 360)

Men of War: Assault Squad (PC)

Sony-hakkerit laajensivat tähtäintään ja suututtivat pelaajat

Steelseries Shift Cataclysm Keyset – rahat pois WoWittajilta?

Onko Liisa entuudestaan tuttu?

Katso tilanne vastaamatta