UUSIMMAT

Lindsay Lohan haastoi Rockstar Gamesin oikeuteen

03.07.2014 11:00 | Juho Anttila

Grand Theft Auto -pelisarja on kerännyt paitsi huimasti tunnettuutta, myös valtavan kasan rahaa. Ei mikään ihme, että pelisarjan ympärillä pyörii jos jonkinlaista haaskalintua vaatimassa osaansa Rockstar Gamesin keräämästä voittopotista. Nyt Hollywoodin oman uransa todellinen antisankari, Lindsay Lohan on liittynyt tähän joukkoon.

Lohan on uhkaillut Rockstar Gamesia jo aiemmin oikeusjutulla väittäen, että firma on kopioinut hänen elämänsä ja henkilökohtaisen tyylinsä Grand Theft Auto 5:een. Nyt vaikuttaa siltä, että Lohanin säästöt ovat käyneet vähiin, sillä nainen on tarttunut tuumasta toimeen ja lähtenyt toteuttamaan uhkauksiaan.

Haasteessa ei toistaiseksi olla eritelty sitä, minkä kokoista rahasummaa Lohan tavoittelee. Grand Theft Auto 5 on tienannut tähän mennessä jo yli 800 miljoonaa dollaria, joten teoriassa jaettavaa riittää. Rockstar Games tuskin kuitenkaan taipuu myöntämään syytöksiä, koska periksi antamisen seurauksena studion ovelle muodostuisi todennäköisesti jono vastaavia väitteitä esittävistä entisistä julkkiksista, unohdetuista näyttelijöistä ja tosi-tv-tähdistä.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Realitysarjan tähtönen väittää GTA V:n varastaneen hänen elämäntarinansa

Entinen työntekijä haastoi Zyngan oikeuteen

Kolmivuotinen Rock Band –oikeudenkäynti kääntyy pelintekijöiden voitoksi

Keskustelu

Juuh kyllähän lindsey lohanin elämä tulee paljonkin mieleen gta:ta pelatessa… omakin elämä tulee enemmän mieleen kuin lindsay lohan ihan mitä tahansa pelatessa.

Cracklehmältä on loppunu rahat ja nyt pitäs jostain saada lisää massia koksuun ja crackiin kun ei enää katkollakaan viihdy.

Ihan huomiohakuista tuo Lindseyn oikeustoimet. Mun mielestä Trevor ei muistuta Lindseytä ollenkaan!!

Ei nyt ihan 9kk, uhkaili jo joulukuussa, nyt on sitten vain laittanut oikeusjutun menemään. Todennäköisesti Linday yrittää vain saada Rockstarin sopimaan jutun, mutta kuten jutussa mainitaan, jos Rockstar sopisi jutun, moni muukin lähtee sitten oikeusjuttuja laittelemaan helpon rahan toivossa. Saa nähdä uskaltaako Lindsay ajaa asian loppuun asti vai perääntyykö, hävittyä oikeusjuttua hänellä ei kuitenkaan ole varaa maksaa.

Taitaa olla vähän hidas sytytys.. 9kk julkasun jälkeeen vasta hokasee moisen.

Muropaketin uusimmat