UUSIMMAT

Lindsay Lohan lyö lisää löylyä GTA V -oikeusjuttuunsa

11.10.2014 10:00 | Juho Anttila

Kun entinen lapsitähti, nyttemmin melkoinen Hollywoodin uraraketti lähinnä Columbia-mielessä, Lindsay Lohan haastoi Rockstar Gamesin oikeuteen väitetystä oman henkilönsä luvattomasta varastamisesta Grand Theft Auto V -peliin, suurin osa suhtautui koko asiaan huumorilla. Rockstar Games ehti jopa vaatimaan, että koko haaste potkitaan suorilta käsin ulos oikeudesta silkan älyttömyytensä vuoksi.

Lindsay Lohan itse ei kuitenkaan ole asiasta samaa mieltä. Naikkonen, tai ainakin hänen edunvalvojansa, ajavat oikeusjuttua eteenpäin täyttä höyryä. Oikeuteen on nyt toimitettu 45-sivuinen dokumenttipino täynnä Grand Theft Auto V:n promomateriaalia, jonka tarkoituksena on toimia todistuskappaleina Rockstar Gamesia vastaan.

Lohan vetoaa erityisesti vuonna 2007 otettuun bikinikuvaan, jossa Lohan poseeraa kännykkä kädessään voitonmerkkiä näyttäen. Lohanin mukaan kyseinen kuva on kopioitu suoraan Grand Theft Auto V:n markkinointimateriaalissa merkittävässä roolissa esiintyväksi bikinipimuksi. Lisäksi Lohan väittää yhä, että kyseinen hahmo on rakennettu kokonaisuudessaan Lohanin itsensä sangen vauhdikkaan elämän pohjalta.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Lindsay Lohan haastoi Rockstar Gamesin oikeuteen

Realitysarjan tähtönen väittää GTA V:n varastaneen hänen elämäntarinansa

Entinen työntekijä haastoi Zyngan oikeuteen

Keskustelu

@5

Tässä jutussa ei ole mistään muusta kyse kun siitä että Lindsayn koksurahat ovat loppu liiallisten katkolla käyntien takia ja nyt pitää keksiä lisää jostain.

@4 ei se lauseke mitään pelasta, jos voidaan näyttää, että hahmo on oikeasti lausekkeesta huolimatta kopioitu suoraan oikeasta elämästä (lupaa kysymättä). Siitä tuossa oikeusjutussa lienee kysymys.

Viitaten Liimaletin kommenttiin,

eikö juuri tämän takia sinne ehtoihin ja introihin ja muihin piiloteta se ”All charachters who appear on this product are fictional” ja kaikki on pelkkää sattumaa.

Ei tämä _voi_ mennä läpi edes Amerikassa, eihän? Jos tämä menee läpi on taas yksi vaarallinen ennakkotapaus, missä kuka tahansa random tyyppi voi väittää, että hänen ”olemuksensa” on luvatta lainattu peliin. Ja onko sillä edes väliä vaikka olisikin lainattu tai otettu innoitusta? Ei se silti ole Lindsay Lohan.

Kyllä siitä kiistakapulana olevasta hahmosta tulisi Kate Upton ennemmin mieleen, mutta tuskin Rockstar voi sitä käyttää perusteluna.

Only in ’Murica.

Jep, maine sen verran mennyttä että ei taida töitä löytyä hyväpalkkaista pestiä helposti.

Muropaketin uusimmat