Uusimmat

Lindsay Lohan lyö lisää löylyä GTA V -oikeusjuttuunsa

11.10.2014 10:00 Juho Anttila

Kun entinen lapsitähti, nyttemmin melkoinen Hollywoodin uraraketti lähinnä Columbia-mielessä, Lindsay Lohan haastoi Rockstar Gamesin oikeuteen väitetystä oman henkilönsä luvattomasta varastamisesta Grand Theft Auto V -peliin, suurin osa suhtautui koko asiaan huumorilla. Rockstar Games ehti jopa vaatimaan, että koko haaste potkitaan suorilta käsin ulos oikeudesta silkan älyttömyytensä vuoksi.

Lindsay Lohan itse ei kuitenkaan ole asiasta samaa mieltä. Naikkonen, tai ainakin hänen edunvalvojansa, ajavat oikeusjuttua eteenpäin täyttä höyryä. Oikeuteen on nyt toimitettu 45-sivuinen dokumenttipino täynnä Grand Theft Auto V:n promomateriaalia, jonka tarkoituksena on toimia todistuskappaleina Rockstar Gamesia vastaan.

Lohan vetoaa erityisesti vuonna 2007 otettuun bikinikuvaan, jossa Lohan poseeraa kännykkä kädessään voitonmerkkiä näyttäen. Lohanin mukaan kyseinen kuva on kopioitu suoraan Grand Theft Auto V:n markkinointimateriaalissa merkittävässä roolissa esiintyväksi bikinipimuksi. Lisäksi Lohan väittää yhä, että kyseinen hahmo on rakennettu kokonaisuudessaan Lohanin itsensä sangen vauhdikkaan elämän pohjalta.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Lindsay Lohan haastoi Rockstar Gamesin oikeuteen

Realitysarjan tähtönen väittää GTA V:n varastaneen hänen elämäntarinansa

Entinen työntekijä haastoi Zyngan oikeuteen

Muropaketin uusimmat