Linkin perinteisen hiippalakin katoamisen syy selvisi

13.03.2017 11:16 Muropaketin toimitus

Monet Zelda-pelien fanit ovat ihmetelleet, mihin Linkin ikoninen vihreä hiippalakki katosi The Legend of Zelda: Breath of the Wildissä. Nyt kysymykseen on saatu vastaus. 

Breath of the Wildissä Linkin päähän voi laittaa kaikenlaisia päähineitä kypäristä huiveihin, mutta perinteisen vihreän hiippalakin hankkiminen vaatii melkoista työmäärää. Breath of the Wildin taiteellisen johtajan, Satoru Takizawan mukaan vastaus siihen, miksei Linkillä ole hattua pelin alussa, on yksinkertainen: se ei näyttänyt hyvältä.

Polygonin raportin mukaan Takizawan Game Developers Conferencessä pitämässään puheessa mies kertoi pelien graafisen tarkkuuden kasvaneen, mikä tekee muun muassa hattujen hyvän ulkonäön varmistamisesta vaikeamman tehtävän.

Takizawan mukaan Twilight Princessissä Linkin vihreästä hatusta tehtiin tavanomaista pidempi, että se heiluisi tuulen mukana. Skyward Swordissa lakki oli puolestaan hyvin pikkuruinen. Pelien tuotantotiimit eivät kuitenkaan olleet tyytyväisiä kumpaankaan ratkaisuun, joten hatusta päätettiin uusimmassa Zeldassa luopua kokonaan.

The Legend of Zelda
Kaikki jutut aiheesta