Lips rakastaa 1980-lukua, aivan kuten me kaikki

08.03.2010 16:20 | Antti Mutta

Sensorit, nuo pelitoimittajien rakastamat uutislähteet, ovat jälleen paljastaneet jotain tulevaisuudesta. Tällä kertaa tosin kyseessä on paremminkin matka menneisyyteen, sillä Iso-Britannian iki-ihana sensuurilautakunta ESRB on ilmoittanut käsitelleensä Xbox 360:n oman Singstarin, eli Lipsin, tulevan jatko-osan ja samalla paljastanut sen julkisuuteen.

No, siihenpä valitettavasti tiedot jäävätkin, sillä ESRB ei paljastunut biisilistauksia tai muitakaan olennaisia yksityiskohtia. Itku. Mitä siis uutistoimittaja tekee? Listaa syyt, miksi peli sai ikärajansa, eli tässä tapauksessa T:n eli teini-ikäisten rajan. Kappalevalikoimassa käsitellään sensorien mukaan ainakin ”vähäistä väkivaltaa, seksuaalisia teemoja ja alkoholin sekä tupakan käyttöä”. Hui.

Kirjoittaja itse toivoo, että settiin sisältyisi Gazeboa, Paul Youngia, Mike Oldfieldiä, Phil Collinsia, The Korgisia, Genesistä, Lionel Richietä, Totoa, Nik Kershawia, Don Henleytä, Tina Turneria, Pet Shop Boysia, The Commodoresia, Madonnaa, Mr. Misteriä, Survivoria, Talk Talkia, Glenn Freytä, Richard Marxia, Kim Wildeä ja Foreigneria, mutta mistäs sen tietää. A-Haa alkuperäisessä Lipsissä päästiin jo luikauttelemaan.

Odottakaamme siis innolla virallista julkistusta ja oikeaa kappalelistausta.

Lue myös

Bayonetta-haastattelu: ”halusimme tehdä jotain erilaista ja seksikästä”

Ja nyt näinpäin: Infinity Wardin potkitut pomot haastoivat Activisionin oikeuteen

Lara Croftin uusi seikkailu jättää Tomb Raiderit pölyttymään

Valve pisti fanit lujille: Portalin päivitys oli salapoliisitehtävä