Uusimmat

Lisää huhuja uudesta PSP:stä

03.01.2007 13:05 Jukka O. Kauppinen

Huhumylly jauhaa ja maailmalla arvotaan Sonyn seuraavia temppuja pahasti jumahtaneen PSP-käsikonsolin pelastamiseksi. Jotkut huhut kertovat uusista palveluista nykyiselle PSP:lle, toiset PSP2:n ominaisuuksista.

Toinen tuoreimmista huhuista väittää, että Sony on tuomassa PSP:lle uutta nettiyhteyden kautta toimivaa videopalvelua. Financial Times –lehden mukaan Sony suunnittelee PSP:lle videopalvelua, jonka kautta taskukonsolille voidaan ostaa nettiyhteyden kautta elokuvia ja muita verkkovideoita. Sony itse kuitenkin on toistaiseksi kiistänyt videopalvelun julkaisun, vaikkakin toteaa että ”tällainen palvelu on toki mahdollinen tulevaisuudessa.”

Toinen huhu kertoo puolestaan hypoteettisen PSP2-taskukonsolin ominaisuuksista. Vaikka arveltu ovat suoraan sanoen erittäin hatusta temmottuja, niin ainakin pelipressi latoo parhaillaan taaloja pöytään lyödäkseen vetoa Samsungin ja Sonyn yhteistyöstä. Samsung näet toi juuri markkinoille uudet todella, todella pikkuruiset N-Series-kiintolevyt. Niiden 60 gigatavun malli olisi juuri sopiva jonkin suuren elektroniikkajätin uuteen tai päivitettyyn taskukonsoliin.

Hevosmiesten tietotoimiston agentit puolestaan väittävät, että Sony aikoo julkaista kuluvan vuoden aikana uuden PSP-mallin, joka ”sisältää paremmat kontrollit, omaa nopeamman UMD-aseman ja on yhteensopiva PSP:n kanssa.”

Odotamme mielenkiinnolla mikä lopullinen totuus on. 42:n ohella.

Lue myös: Ensi vuonna: uusi DS, uusi PSP? 19.12.2006

Mitä PSP2 tarvitsee?

Katso tilanne vastaamatta