UUSIMMAT

Lisää lätkää – Eastside-jääkiekkomanageripeli valmistui

08.12.2015 20:00 Jukka O. Kauppinen

Risto Remes takoi aikoinaan nimeä ja mainetta freeware/sharewarena julkaisemillaan Eastside-lätkämanageripeleillä. Ja takoo muuten yhä! Alkuvuodesta Steamin Early Access -palvelussa julkaistu Eastside Hockey Manager -jääkiekkomanagerointi on näet nyt valmistunut, ja julkaistu ihan oikeasti.

Kunnon jääkiekkopeliä on viilattu tässä vuoden mittaan pelaajapalautteen kautta, ja tekijät kehuvat että tulos on hyvä, ainakin heidän mielestään.

Brittiläinen Sports Interactive -studio tunnetaan mahtavista jalkapallomanageripeleistään, ja paluu jääkentille onkin odotettu ainakin siellä täällä maailman peliulapoilla. Ainakin Pohjoismaissa ja Kanadassa.

eastside_hockey_manager_uut20151208_1

Risto ”Riz” Remes

Lätkämanagerissa ohjataan ja hallinnoidaan lätkätiimejä kohti mestaruuksia, tai ainakin yritetään. Tarjolla on paljon sekä kansainvälisiä että paikallisia liigoja, Steam Workshop -tuki modeille ja jopa huima 30 pelaajan moninpeli.

Lisätietoja: http://www.eastsidehockey.com/

Lisää aiheesta

Voitto ei tule helposti. Jos ottaa täyden hallinnan joukkueen taktiikoista ja seuraa otteluiden simuloinnit, täytyy taktiikoita ja ketjuja muokata tilanteiden mukaan. Tappioasemassa lisätään tyyppeihin hieman kierroksia, johtoasemassa taas vähennetään riskinottoa ja puolustetaan hieman tiukemmin. Jos kiekko löytyy liian monta kertaa maalin perältä, pitänee miettiä uudemman kerran ketä sinne laittaa jäähyä tappamaan. Halutessaan voi kysyä koutsilta neuvoa ketjujen koostumukseen tai antaa valmentajan hoitaa itse ottelut. Omalla kohdallani tulosta syntyi onneksi alusta alkaen.

Eastside Hockey Manager –ennakko (PC)