UUSIMMAT

Lisää moderneja klassikoita: Dragon’s Lairista taas uusi versio, wohoo!

08.12.2009 12:01 | Jukka O. Kauppinen

Jenkkiläinen Digital Leisure on pelitalo, jota alkaa käydä jo hiljalleen sääliksi. Firma on näet joutunut ratsastamaan vanhoilla klassikoillaan, sillä uusia pelejä putiikki ei vain tunnu saavan aikaiseksi. Ja jos jotain syntyy, se on kakkia. Mutta luulisi, että Dragon’s Lair on tuttu jo pimeimpienkin viidakoiden pikku asukeille.

Ei kuitenkaan Digital Leisuren mielestä. Kun firmalla on vain kaksi nimekästä pelituotetta, niin niitähän sitten kierrätetään. Ja jälki on varmaan tosi nättiä, kun muinoin megahienoilla laserlevy-grafiikoillaan ihastuttanut superhypermegapeli siirretään iPhonelle ladattavaksi pikkupeliksi.

Jos haluat kokea Dirk the Daringin seikkailut noin 18. kerran, niin ei muuta kuin mars AppStoreen. Itse taidan mennä nurkkaan.

Lisätietoja: http://www.digitalleisure.com/

Lisää aiheesta

Dirk the Daring ja Dragon’s Lairin eeppiset uudet seikkailut

Dragon’s Lair (HD DVD, Blu-Ray)

Dragon’s Lair täytti 25 vuotta

Space Ace (Blu-ray)

Lue myös

eDomen avosteluviikko: Modern Warfare 2 PC, Dissidia, Bombing the Reich, Marvel Ultimate Alliance 2, Wii Fit Plus

Ennakko: Heavy Rain (PS3)

Kyydittääkö PS3:n GT Academy sinut Silverstoneen?

Legendaarinen M.U.L.E. potkii taas

Keskustelu

Itselläni on iphonessa jo saman lafkan julkaisema klassikkokolikkopeli Space Ace. Kyllä se hienolta näyttää ja onpa jopa alkuperäiset ohjainäänet mukana,eli se kirkas piippaus joka kertoo käskyn menneen perille. Kyllähän minulta nämä myös blu-ray:nä löytyvät,että vähän turhalta sinänsä tuntuu mutta kai tääki pitää hommata.

Tähän tuli aikoinaan tungettua säästöpossukolikot ja viikkorahat ja ehkä jälkeenpäin miettii että miksi,mutta kyllä tää sillon vaan oli niin kova mikä johtui tuosta Don Bluthin upeasta animaatiosta. Aikovat kuulemma julkaista myös MadDogMcGreen,saa nähdä kuinka se voi toimia kosketusnäytöllä kun on valopistoolipeli. Onko seuraavana luvassa Dragon’s lair II:Timewarp…

@1-2 Dragon’s Lair on julkaistu vuonna 1983. Tuohon aikaan pelattiin mm. Pacmania, Froggeria ja Asteroidsia ja ajateltiin, että niissä on hieno grafiikka. Mitäpä luulette, mihin asti on poikien leuka on tippunut, kun näkivät ensimmäistä kertaa piirretyltä animaatiolta näyttävän Dragon’s Lair pelin?

Kummastellut myös suuresti mistä ihmeestä maineensa saanut, tätä voi peliksi kutsua edes

Muistan ton kolikkopelin. Eip peli paljon paskempi voinnut olla. CD pohjainen, katsottiin animaatiota ja tyrkättiin sauva johonkin suuntaa, ja odotettiinnn,,,, ja uusi animaatio ja tyrkkäys jen.

Muropaketin uusimmat