Lisää realismia dinosauruspuistoon – Jurassic World Evolution 2:een lisätään hyöheniä

31.03.2023 15:44 Muropaketin toimitus

Kehuttu Jurassic World Evolution 2 -simulaattoripeli sai joukon uusia, höyhenpeitteisiä dinosauruksia.

Jurassic Park -elokuvien ja -pelien keskeisimpiä kritiikkejä on vuosien mittaan ollut höyhenpeitteen puuttuminen dinosauruksilta. Viime vuonna ilmestynyt Jurassic World Dominion toi ensi kertaa valkokankaalle sulallisia dinoja, ja samalla ensimmäiset höyhenpeitteiset dinot saapuivat myös erinomaiseen Jurassic World Evolution 2 -peliin. Nyt lajeja on tuotu peliin koko joukko lisää.

Kuten Steam-päivitys kertoo, on Frontier Developmentsin peliin saapunut juuri uusi Feathered Species Pack, joka lisää peliin neljä uutta höyhenpeitteistä dinosaurusta. Alla olevalla videolla esitellään lajit, jotka ovat Yutyrannus, Jeholopterus, Deinocheirus ja Sinosauropteryx. Joukosta ensimmäisenä mainittu on Yutyrannus on yksi suurimmista löydetyistä höyhenpeitteisistä lihansyöjädinosauruksista.

Uuden laajennuksen ohella Jurassic World Evolution 2 sai myös ilmaisen päivityksen, joka toi kaikille pelaajille esimerkiksi uusia rakennuksia puistoon sekä uuden Cinematic Cameran, jolla taltioida otoksia dinosauruspuistosta.

Jurassic World Evolution 2 on saatavilla PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle. Muropaketin arviossa peli sai jo ilmestyessään lähes täydet pisteet, ja sen jälkeen se on saanut roppakaupalla uutta sisältöä.

LUE MYÖS: Arvostelu: Jurassic World Evolution 2 on lähes viiden tähden dinosauruspeli, mutta tuottaa yhden ikävän pettymyksen