Lisää savea punttiin: Resident Evil 7:n uudesta lisäosasta on julkaistu traileri

23.11.2017 22:11 | Muropaketin toimitus

Joulukuussa on tarjolla lisää kauhua ja pelkoa, kun Resident Evil 7:n uudet lisäosat julkaistaan.

Kauhupelien ystäville on luvassa lisää herkkua, kun Resident Evil 7:n kaksi DLC-lisäosaa julkaistaan joulukuussa samaan aikaan. Not a Hero -lisäosassa seurataan pitkän linjan Resident Evil -päähenkilö Chris Redfieldin toimintaa Baker Ranchilla, jolta hän on etsimässä kadoksissa olevia Umbrella-yhtiön agentteja. Toinen tarinavetoisempi lisäosa on nimeltään End of Zoe. Se keskittyy, aivan kuten nimestä voi päätellä, Zoe Bakeriin ja vie tämän tarinan loppuun saakka.

Capcom on aiemmin mainostanut lisäosia julkaisemalla videon, jossa kerrataan kaikki ne metkut millä Lucas Baker piinasi Ethan Bakeria. Nyt julkaistulla uudella videolla summataan Lucasin siskon Zoe Bakerin touhuja kronologisessa järjestyksessä.

Kuten arvata saattaa, traileria ei kannata katsoa, jos peliä ei ole vielä päässyt loppuun saakka – ellei välttämättä satu pitämään ns. spoilereista.

Resident Evil 7 on tarjolla pc:lle, Playstation 4:lle, Playstation VR:lle sekä Xbox Onelle. Not a Hero sekä End of Zoe lisäosat tulevat myyntiin joulukuun 12. päivä. Samaan aikaan julkaistavassa pelin Gold Edition -versiossa on mukana nämä lisäosat. Lisäksi siihen kuuluu kaikki tulevaisuudessa julkaistava sisältö.