Uusimmat

Logitech julkaisee PlayStation 3 –oheislaitteita

15.03.2007 13:25 Jukka O. Kauppinen

Logitech julkaisee PlayStation 3 –konsolin rinnalle sille erityisesti suunniteltuja peliohjaimia. Näitä ovat Cordless Precision -peliohjain, ChillStream-padi, Cordless MediaBoard -näppäimistö, HDMI -kaapeli sekä Logitech USB -kuulokemikrofoni. Ohjaimet ja näppäimistö tulevat myyntiin yhtaikaa PS3:n kanssa.

”Logitechilla on Playstation 3:n ostajille laaja valikoima oheislaitteita, jotka vastaavat tämän kehittyneen pelikonsolin vaatimuksia sekä teknisesti että suorituskyvyltään”, kehaisee Logitechin Suomen ja Baltian aluejohtaja Iikka Buss.

Logitech Cordless Precision Controller for Playstation 3 -peliohjain

Cordless Precision -peliohjain on 2,4 GHz:n Cordless Freedom -tekniikalla varustettu langaton peliohjain, joka toimii viiveettä yhdeksän metrin säteellä keskusyksiköstä. Ohjaimessa on Logitechin kelluva suuntaohjain, joten se on erittäin tarkka ja herkkä. Kehittyneen, energiaa säästävän teknologian ansiosta ohjaimella pystyy pelaamaan yli 150 tuntia yhdellä parilla AA-paristoja. Suositushinta 44,95 euroa.

 

ChillStream Controller for Playstation 3 -peliohjain

Logitech ChillStreamin innovatiivinen jäähdytysjärjestelmä pitää Playstation 3 -pelaajien kädet viileinä ja kuivina tiukankin pelin tiimellyksessä. Se on ainoa peliohjain, jossa käytetään patentoitua puhaltimeen perustuvaa ChillStream-tekniikkaa. Se perustuu peliohjaimen sisään rakennettuun 40 mm:n tuulettimeen, joka kierrättää ilmaa jopa 0,1 kuutiometriä minuutissa mutta on kuitenkin hyvin hiljainen. Laitteen molemmille puolille on sijoitettu kolme aukkoa, joista ilma puhalletaan suoraan sormille, peukaloiden juureen ja kämmenille.

Kumiset kädensijat pitävät otteen ohjaimesta tukevana kiihkeimmissäkin pelin käänteissä. Ulkonäöltään peliohjain sopii hyvin yhteen uuden PS3:n kanssa. Myynnissä on sekä metallinhopeinen että kiiltävän musta malli. Ilmanottoaukko on suojattu metalliverkolla. Suositushinta 34,95 euroa.

Logitech Cordless MediaBoard -näppäimistö

Playstation-verkossa pelaaville Cordless MediaBoard yksinkertaistaa asennusta, viestintää ja Internetissä surffailua. Näppäimistö antaa käyttäjälleen mahdollisuuden luoda profiileja, hallinnoida tilejä, näppäillä Internet-osoitteita ja lähettää tekstiviestejä ilman hankalaa peliohjaimella navigointia kuvaruudun näppäimistöllä.

Näppäimistössä on sisäänrakennettu kosketuslevy ja pystyvierityspalkki, joten käyttäjä ei tarvitse erillistä hiirtä nettisivujen selailuun. Näppäimistössä on myös kevyt rakenne ja ohut profiili. Suositushinta 69,95 euroa.

Lisätietoja: http://www.logitech.fi

Muropaketin uusimmat