Uusimmat

Lokakuun PlayStation Plus -peleinä murhaava Friday the 13th: The Game ja taktinen toimintapeli Laser League

27.09.2018 13:36 Muropaketin toimitus

Friday The 13th The Game

Lokakuu lähenee ja pian PlayStation Plus -käyttäjät pääsevätkin tappavan Friday the 13th: The Gamen ja taktisen Laser Leaguen kimppuun.

Lokakuussa PlayStation Plus tarjoaa Friday the 13th: The Gamen, jossa kuuluisa tappaja Jason Voorhees tekee selvää kuudesta teinistä. Tavoitteena on selvitä murhaajan kynsistä joko piiloutumalla tai peitota Jason tekemällä yhteistyötä.

Laser League tarjoaa jotain aivan muuta. Uudessa moninpelissä ei testata ainoastaan refleksejä, sillä se sisältää myös syvällistä taktikointia.

Muut lokakuun PlayStation Plus -pelit ovat Master Reboot (PS3), The Bridge (PS3), Rocketbirds 2: Evolution (PS Vita) ja 2064 Read Only Memories (PS Vita).

Lisäksi PS Plus -käyttäjät pääsevät VR-peli Here They Lie -painajaisen kimppuun lokakuun toiseen päivään saakka. Siinä yritetään pärjätä kummallisten olentojen täyttämässä kaupungissa.

PlayLinkin puolella päästään bilepeli Knowledge is Powerin pariin, jossa kisaillaan kysymysten ja taktisten haasteiden kera. Se on hankittavissa marraskuun 6. päivään saakka.

H1Z1-pelaajien iloksi tarjotaan Blueshift Pack, joka on sekä aloittelijoiden ja kovemman luokan pelaajien mieleen. Paketti sisältää tavarat Blue AR-15 schematic, Pro Gamer Hoodie ja Marine Blue Offroader.

Muropaketin uusimmat