Uusimmat

LoL-rintamalla kuohuu – maksullinen sankari tapettiin

03.08.2015 10:00 Juho Anttila

Suosittu MOBA League of Legends on muutakin kuin pelkkää tiimipohjaista MOBA-mättöä. Tai no, sitähän se pääosin on, mutta pelille ja sen hahmoille on kirjoitettu myös jatkuvasti etenevä taustatarina. Nyt tarinassa on tapahtunut käänne, joka on suututtanut useammankin pelaajan.

Gangplank-niminen piraattihahmo nimittäin päätettiin tappaa. Samassa yhteydessä hahmo poistui myös pelattavissa olevien hahmojen joukosta. Tämä harmitti erityisen pahasti niitä, jotka olivat maksaneet rahaa Gangplankista ja tämän ulkonäkömuutoksista. Sangen moni onkin vaatinut äänekkäästi Gangplankiin sijoittamiaan rahoja takaisin.

Riot on kiirehtinyt kommentoimaan, että pelihahmon kuolema on League of Legendsissä ennennäkemätön tapahtuma, johon ei suhtauduta kevyesti. Samassa yhteydessä firma kehottaa faneja pitämään päänsä kylmänä muutaman päivän ajan. Tilanne tulee vielä elämään.

Käytännössä tämä tarkoittanee sitä, että tarina etenee ja Gangplank palaa henkiin tavalla tai toisella. Tätä tulkintaa tukee myös se, että mainittu hahmo muokattiin vain hiljattain uusiksi. Tuntuisi hassulta, että juuri remontoitu hahmo poistettaisiin pelistä lopullisesti näin lyhyellä varoitusajalla.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta

LoL: homofobia, seksismi ja rasismi ovat vähentyneet valtavasti

Riot Games opettaa perseilijöitä tavoille

Analyytikko: League of Legends hallitsee MOBA-taivasta myös ensi vuonna

Muropaketin uusimmat