Lord British keräsi Kickstarter-rahansa melkein tuplana

09.04.2013 11:00 Juho Anttila

Kickstarter on ilmiö, joka on saanut hirmuisen lauman vanhoja pelialan legendoja kaivautumaan ulos piilopaikoistaan keräämään rahoitusta uusiin projekteihin. Aina nimi ei paina, mutta kun kyse on Ultima-peleistä tutusta Lord Britishistä, oikealta nimeltään Richard Garriott, pelaajien huomio on taattu.

Todisteena tästä miehen Kickstarter-projekti, roolipeli Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues keräsi melkein tuplasti tavoittelemansa rahoituksen. Rahaa pyydettiin miljoona dollaria, mutta pelaajat muistivat Garrettin projektia kokonaisella 1 919 275:llä taalalla. Lisäksi rahoitusta kerätään yhä pelin kotisivulla Kickstarter-projektin sulkeutumisesta huolimatta. Oman keräyksen kautta rahoitus on noussut jo yli kahden miljoonan dollarin.

Shroud of the Avatar on ainakin paperilla erittäin kiinnostavan oloinen projekti. Kyse on klassisesta roolipelistä, joka sisältää sekä yksinpelattavaa sisältöä että monipuolisia verkko-ominaisuuksia. Tällä hetkellä pelin odotetaan ilmestyvän ensi vuoden lokakuussa.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Lord British: useimmat pelisuunnittelijat ovat surkeita

Lord British sai rahansa – Ultima saa jälkeläisensä

Lord Britishin uusi seikkailu keräsi vuorokaudessa puoli miljoonaa