Lord of the Rings Online laajenee – Echoes of the Dead

16.03.2011 16:00 | Jukka O. Kauppinen

Lord of the Rings Online -nettiseikkailu on saamassa uuden laajennuksen, jonka nimi on kokonaisuudessaan LOTRO Update 2 / Book 3, Echoes of the Dead. Sen myötä Taru sormusten herrasta -seikkailu etenee taas pykälän kohti Mordoria.

Book 3 sisältää annoksen uutta päätarinaa, raideja sekä isoja instansseja, joissa pelaajien kelpaa seikkailla. Uusia instansseja ovat Town of Stoneheight, Northcotton Farm ja The Lost Temple, joissa pelaaja kohtaa muun muassa Ferndur the Virulentin ja lordi Ivar the Gauntin kaltaisia ilkiöitä.

LOTRO on nykyään ilmainen, joten eipä muuta kuin kokeilemaan, jos haluat auttaa sormuksen ritaria matkallaan.

Lisätietoja: http://www.lotro-europe.com

Lisää aiheesta

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar (PC)

Lord of the Rings Online: Mines of Moria (PC)

Lord of the Rings Online – Keski-Maan kutsu

Lue myös

de Blob 2 (PS3, Xbox 360, Wii)

Homefront-ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Dragon Age II:n pääsuunnittelija puolustaa peliään

Japanin luonnonkatastrofi vaati ensimmäiset peliuhrinsa

 

Keskustelu

PvP oli surkeaa ainakin ennen tuota F2P juttua (eli en tiedä mitä se on ollut sen jälkeen), raidien ja dungeonien takia pelaaminen ei oikein innosta.

Kannattaa kokeilla! Toimii ja itse saa valita mitä ja mistä maksaa. Peliseuraa löytyy jos on itse aktiivinen ja innokas. Suosittelen. Levelit kehittyvät mielestäni sopivasti puurtamalla ja tekemistä piisaa…

Aloittelin pelaamaan reilusti ennen morian ilmestymistä, välillä ollu hahmo vuodenkin tauolla mutta aina silti jaksaa innostaa. Varma tae hyvästä pelistä on se että sen pariin palaa pidemmänkin tauon jälkeen

kyllä tämä kokeilemisen arvoinen on, ehdottomasti :) itsekki epäluulone aluks oli mut mieli muuttu kun koitti, systeemi toimii yllättävä hyvi, ja täs on ehkä jopa eka ja ainoo oikeest toimiva mikromaksu kauppa-järjestelmä :)

melki suosittelen sitä 1kk vip maksua…unlockkaa aiva helkutisti sisältöö pikkurahalla, harva katunu jatkavansa paria kk pitempäänki ”subscripe maksulla”

Hmm.. Firefox vikisee että lotro-europe ei ole luotettava osoite….

On kyllä yksi parhaista pelikokemuksista on tullut juuri tästää pelistä… Aivan loistavat maistemat myös jos on hiuka konees potkuu ;P

Onko tämä peli pelaamisen arvoinen sillä ilmasella versiolla?

Muropaketin uusimmat