UUSIMMAT

LOTRO ja DDO laajenevat – uudet morppikonnut kuvissa ja videoissa

27.06.2012 14:00 | Jukka O. Kauppinen

Vanhat kunnon morpit Dungeons & Dragons Online sekä Lord of the Rings Online saavat molemmat lisää pelattavaa, DDO itse asiassa just tänään. Klassisen D&D-maailman seikkailijoille näet ilmestyi just Menace of the Underdark -lisäri.

Lisäri pohjautuu Wizards of the Coastin julkaisemaan perinteisen roolipelin Rise of the Underdark -kampanjaan. Luvassa on kolme uutta tarinakokonaisuutta, korkeampi tason 25 levelcap, uusi druid-hahmoluokka ja kaikenlaista muutakin.

Lord of the Rings Online puolestaan laajenee seuraavaksi kohti Rohanin tasankoja. Pelin kehittäjä Turbine kertoo, että tuleva Riders of Rohan -lisäri on pelin laajin lisäri ikuna ja tuplasti Moriaa mittavampi. Rohanin tasangoilta löytyy kaikkiaan kuusi erilaista aluetta, mukaan lukien enttien kotipaikka, Fangornin metsä. Rohanin julkaisupäivästä ei ole vielä tietoa.

Sekä DDO että LOTRO ovat nykymuodin mukaisesti ilmaispelattavia morppeja.

Galleriassa kuvaherkkua Rohanin mannuilta.

Lisätietoja: http://underdark.ddo.com/

Lisätietoja: www.lotro.com

Lisää aiheesta

Dungeons of Dredmor sai ilmaista DLC:tä, Steam Workshop -tuen ja roiman alennusmyynnin!

Dungeons & Dragons Online: Stormreach (pc)

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar (PC)

Lord of the Rings Online: Mines of Moria (PC)

Lue myös

Arvostelussa Spec Ops: The Line – Dubaissa kuhisee

Dwarf Fortress – iloiset kääpiöt uppoavassa vuoristoluolassaan

Nexonin ilmaispelit rynnivät Steamiin

Taikuri Penn Jillette piiskaa peliväkivallasta itkeviä: ”ette vain tajua”

Keskustelu

Pikkuhiljaa… Mutta on siinä välissä vielä Gondor, Kalmansuot ja Ithilien, mutta sitten kolkutellaankin jo portteja. Mega, ultra mättöä 1000+ hengen raidissa Arakoiran, Gandalfin ja muun harhautusosaston seurassa kun sormuksen viejä samaan aikaan ottaa viimeisiä askeliaan Tuomiovuoren rinteillä ;-)

Itse pelailin levelille 33 ja sitten palvelin kadotti sen ja tarjosi level 15 ukkoa tilalle. Ei jaksa enää leveliltä 15 lähteä kehittään ukkoa kun niin helvetin tylsiä tehtäviä kaiken aikaa ja oikeasti mitään nähtävää ei ole. Kaikki paikat näyttää ihan samalta kuten tämä Rohankin. Sellainen rosoisuus puuttuu tuosta pelistä ja sellaista jonnin joutavaa samoamistahan se on enimmäkseen. Pitäis pistää hirveästi aikaa siihen mutta kun muutakin on tarjolla ei jaksa…Periaatteessa tämähän toimii mutta jotain siitä uupuu.

Muropaketin uusimmat