Lovecraftista ammentava tunnelmallinen The Sinking City myöhästyy kahdella kuukaudella, vihjaisee Amazon

25.02.2019 16:48 | Muropaketin toimitus

Nettikauppa Amazon on siirtänyt mielenkiintoiselta vaikuttavan The Sinking City -kauhuseikkailun julkaisupäivää kahdella kuukaudella.

Frogwaresin kehittämä ja lovecraftin visioihin pohjautuva The Sinking City ei mitä luultavimmin tule saataville maaliskuun 21. päivä. Avoimeen 1920-luvun maailmaan sijoittuva toiminnallinen tutkimuspeli on Amazonin mukaan tulossa myyntiin vasta toukokuun 24. päivä, uutisoi Dsogaming-sivusto.

Studio ei ole vahvistanut tietoja, mutta myöhästymisen puolesta puhuu se, ettei pelistä ole kuukautta ennen sen ilmestymistä julkaistu minkäänlaista uutta materiaalia. Frogwares luultavimmin tiedottaa tilanteesta pian.

The Sinking City asettaa pelaajan yksityisetsivä Charles W. Reedin rooliin. Reed operoi Yhdysvaltojen koilliskolkassa sijaitsevassa Uudessa-Englannissa 1920-luvun maisemissa, eikä yksityisetsivä voi hyvin: häntä riivaavat menneisyyden haamujen lisäksi myös kummalliset ilmestykset.

Tie vie Massachusettsin osavaltion Oakmontin kaupunkiin, jossa Reed toivoo pääsevänsä eroon alati syvenevästä hulluuden kurimuksesta.

The Sinking City on tulossa saatavilla PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.