Lucky Luke matkaa länteen

21.06.2007 11:56 | Jukka O. Kauppinen

Tätä sankaria ei ollakaan peleissä taidettu nähdä kovin usein. Atari näet julkaisee videopelin, jota tähdittää lännensankareista suurin: Lucky Luke.

Lucky Luke: Go West ilmestyy syksyllä pc:lle, Wiille ja DS:lle. Kyseessä on ”toiminnantäyteinen tasohyppely, joka pohjautuu legendaarisesta cowboysta kertovaan Go West –elokuvaan.”

Go West on joulukuussa Ranskassa ja muualla Euroopassa ilmestyvä piirretty elokuva, joka tietysti antaa Lucky Lukelle ja pelaajalle yhtä sun toista tekemistä. Kaverin täytyy näet viedä Daltonin veljekset oikeudenkäyntiin New Yorkiin. Daltonit tietysti puuhailevat matkalla omiaan paeten, ryöstellen pankkeja ja aiheuttaen kaikenlaista kaaosta.

Pelaajat pääsevät Lucky Luken ohella myös muiden hahmojen saappaisiin, Daltonit mukaan lukien. Luvassa on matkailun ohella myös minipelejä sekä neljän kaverin moninpeli.

Mobygamesin tietokannan mukana maailmalla on vuosien mittaan julkaistu ainakin 12 Lucky Luke –peliä, mutta yksikään ei ole syystä tai toisesta näemmä sattunut koskaan ainakaan allekirjoittaneen silmiin. Lienevätkö koskaan saapuneet Suomeen?

http://www.atari.com/