Uusimmat

Luoja: Elden Ring saattaa olla George R. R. Martinille shokki

Kuva: © FromSoftware

31.01.2022 08:21 Muropaketin toimitus

Odotetun Elden Ringin luoja Hidetaka Miyazaki on paljastanut studion uutukaisen olevan mahdollinen shokki George R. R. Martinille.

Game of Thrones -kirjailija auttoi luomaan FromSoftwaren tulevan pelin maailman, mutta Miyazakin mukaan kirjailija saattaa joutua shokkiin nähdessään, mitä hänen luomuksilleen on lopullisesti käynyt. Tämä johtuu ohjaajan mukaan siitä, että Martin loi Elden Ringin maailman ennen kuin pelin nimenä oleva sormus pirstaloitui ja johtaa ennen pitkään pelaajien väliintuloon.

”Meidän tehtävä oli ottaa [Martinin luomat] suuret sankarit ja tavallaan vääristää heidät joksikin, jota he eivät ole. Ja luulen, että jos Martin näkisi hahmonsa, hän saattaisi joutua pienoiseen sokkiin. Kun hän kirjoitti, hän ajatteli hahmot enemmän ihmisinä, ja tarinan traditionaalisempana ihmisdraamana ja fantasiahahmoina. Joten toivon, että hän innostuu siitä, mitä olemme tehneet”, Miyazaki kertoi Game Informerille.

George R. R. Martin on tosin jo aukaissut sanaisen arkkunsa Elden Ringin osalta, sillä taannoisessa haastattelussa hän kertoi pelin ”näyttävän uskomattomalta”.

Elden Ring julkaistaan 25. helmikuuta.