UUSIMMAT

Luovaa kaaosta, kikkailua ja kombottelua erinomaisen roolipelin lysteissä taisteluissa – arvostelussa uusi versio Divinitystä

06.01.2016 10:00 | Jukka O. Kauppinen

Ja näin saadaan peliarvosteluvuosi 2016 käyntiin vuoden 2015 pelillä. Kuinkas muutenkaan! Miikka Lehtonen ja Divinityn parannettu painos:

Divinity: Original Sin on tarina kahdesta velhopoliisista, jotka kiertävät pitkin maailmaa jahtaamassa pahoja maageja ja ratkomassa näiden aiheuttamia ongelmia. Maaseudulla rälläävät elävät kuolleet, murhatut kaupunginvaltuutetut ja muut pikkujutut edustavat poliiseillemme normipäivää. Mutta hekään eivät joudu ihan joka päivä estämään koko maailmankaikkeutta uhkaavaa tuhoa. Näin kuitenkin tapahtuu Divinityssä.

Siinä sivussa velhopoliisin tutkittavana on kymmeniä pienempiä tarinoita ja tehtäviä, jotka ovat mielestäni paljon kiinnostavampaa kamaa kuin eeppiset universumia uhkaavat salaliitot. Kehitystiimi on antanut mielikuvituksensa lentää ja jo ensimmäisellä alueella vastaan tulee esimerkiksi puhuvia patsaita, jotka taikavoimia lupailemalla jallittavat ihmisiä pilaamaan elämänsä. Tai miten olisi merirosvo, jonka pää on pöllitty kiertävän taiteilijan esityksen vetonaulaksi?

Lue koko arvostelu: Divinity: Original Sin Enhanced Edition (PC, PS4, Xbox One)

divinity_originalsin_enhanced_arv_0uut2

Lisää aiheesta

Divinity: Original Sin (Mac, PC)

Mulkaisu: Divinity: Original Sin – Enhanced Edition