Uusimmat

Luulitko keränneesi kaikki Super Mario 64:n kolikot? – Tätä yhtä et ainakaan saanut

29.10.2016 15:00 Tuukka Hämäläinen

supermario64-001

YouTube-käyttäjän lataama video paljastaa peliklassikko Super Mario 64:stä puuttuvan kolikon, jota on mahdoton kerätä.

Super Mario 64 (1996) on suuren luokan peliklassikko, jonka moni pelaaja on kolunnut alusta loppuun juurta jaksaen. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että ainakin yksi kolikko on jäänyt jokaiselta pelaajalta keräämättä.

YouTube-käyttäjä UncommentatedPannen on nimittäin löytänyt pelistä kolikon, joka ei spawnaa normaalisti. Käytännössä Tiny-Huge Islandilta löytyvä kolikko katoaa heti ilmestyttyään siksi, että coin spawner -elementti on asetettu maan alle.

Tarkemman selityksen näet alla olevalta videolta. Pidemmälle katsomalla voit myös tutustua innokkaan Super Mario -pelaajan teorioihin siitä, miksi pelissä on näin käynyt.

Super Mario 64
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat