Luurankomerirosvo hyökkää Killer Instinctiin

20.01.2014 16:00 | Miikka Lehtonen

Meikäläisellä oli Killer Instinctissä aina vain ja ainoastaan yksi suosikkihahmo: Spinal. Syy oli helppo: koska merirosvot ja luurangot. Mikä on muka siistimpää kuin luurankomerirosvo, joka palaa haudan takaa hakemaan kostoaan? Ei moni asia! Ja nyt on taas sen aika!

Tämä ei toki Suomessa montakaan pelaajaa hetkauta tippaakaan, sillä eihän koko Xbonea ole viellä täällä edes julkaistu — eikä julkaisupäivästä ole edes vielä tietoa — mutta Killer Instinct päivittyy kohtapuoliin uusilla achievementeilla, tuunauksilla ja myös hahmolla.

Verkkopelin auloja, eli käytännössä tiloja, joissa kaveriporukka voi hengailla pelaillen, turnauksia järjestäen jne, joudutaan odottamaan maaliskuulle, mikä tuskin myöskään hetkauttaa montakaan suomalaispelaajaa, koska veikkaan että koko konsolin julkaisupäivää saadaan odotella aika paljon kauemmin.

Mutta näin kuitenkin kävi. Luurankomerirosvoja! Ja jos aiheesta mittari värähti, lukekaa ihmeessä Tim Powersin ”On Stranger Tides”, joka toimi esikuvana muun muassa The Secret of Monkey Islandille sekä sille uusimmalle ja kamalimmalle Pirates of the Caribbean -leffalle. Mutta kirja on siis paljon leffaa parempi!

Muropaketin uusimmat